Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel Bucuresti. Despre protestul judecatorilor


1 octombrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comunicat Curtea de Apel Bucuresti: „Adunarea Generala a judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti din data de 30.09.2010, fiind convocata conform Hotararii din 08 septembrie 2010, in vederea reevaluarii necesitatii reluarii protestului suspendat, a hotarat:

Art. 1: Mentinerea celor stabilite in Adunarea Generala anterioara cu privire la sustinerea punctelor de vedere si a observatiilor relative la pachetul de acte normative ce au generat convocarea adunarii generale a judecatorilor, precum si a mandatului acordat.

Art. 2: Atrage atentia puterii executive asupra necesitatii respectarii dispozitiilor deciziei nr. 872 din 25 iunie 2010 a Curtii Constitutionale cu privire la caracterul temporar al restrangerii cu 25% a cuantumului salariului ca un corolar al dreptului la munca, in contextul in care prin norma de trimitere din proiectul Legii privind aplicarea in anul 2011 a legii cadrul privind salarizarea unitara este eludata decizia mentionata, intrucat aceasta se raporteaza la veniturile diminuate din luna decembrie 2010 si nu la cele din luna iunie 2010.

Art. 3: Convocarea de indata a Adunarii Generale a Judecatorilor in vederea aprecierii necesitatii reluarii protestului suspendat in situatia esuarii demersurilor incepute si stirbirii statutului puterii judecatoresti in oricare dintre componentele sale.

CONDUCATORUL BIROULUI DE INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Judecator DANIEL GRADINARU”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică