Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Bucuresti. Despre protestul judecatorilor
01.10.2010 | JURIDICE.ro

Comunicat Curtea de Apel Bucuresti: „Adunarea Generala a judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti din data de 30.09.2010, fiind convocata conform Hotararii din 08 septembrie 2010, in vederea reevaluarii necesitatii reluarii protestului suspendat, a hotarat:

Art. 1: Mentinerea celor stabilite in Adunarea Generala anterioara cu privire la sustinerea punctelor de vedere si a observatiilor relative la pachetul de acte normative ce au generat convocarea adunarii generale a judecatorilor, precum si a mandatului acordat.

Art. 2: Atrage atentia puterii executive asupra necesitatii respectarii dispozitiilor deciziei nr. 872 din 25 iunie 2010 a Curtii Constitutionale cu privire la caracterul temporar al restrangerii cu 25% a cuantumului salariului ca un corolar al dreptului la munca, in contextul in care prin norma de trimitere din proiectul Legii privind aplicarea in anul 2011 a legii cadrul privind salarizarea unitara este eludata decizia mentionata, intrucat aceasta se raporteaza la veniturile diminuate din luna decembrie 2010 si nu la cele din luna iunie 2010.

Art. 3: Convocarea de indata a Adunarii Generale a Judecatorilor in vederea aprecierii necesitatii reluarii protestului suspendat in situatia esuarii demersurilor incepute si stirbirii statutului puterii judecatoresti in oricare dintre componentele sale.

CONDUCATORUL BIROULUI DE INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Judecator DANIEL GRADINARU”


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.