Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel Ploiesti. S-au reluat lucrarile de executie la Palatul de Justitie Prahova
04.10.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat Curtea de Apel Ploiesti: „Curtea de Apel Ploieşti informează că, urmare demersurilor întreprinse de Preşedintele Curţii de Apel Ploieşti – doamna judecător Valentina Gheorghe, în vederea deblocării lucrărilor de execuţie la obiectivul de investiţii „Palatul de Justiţie Prahova”, la nivelul Ministerului Justiţiei au avut loc discuţii punctuale pentru clarificarea unor aspecte privind finalizarea unor etape de execuţie, reproiectarea altora, etc.

Urmare acestor demersuri, la data de 1 octombrie 2010 au fost reluate lucrările de execuţie la obiectivul de investiţii „Palatul de Justiţie Prahova”, astfel cum s-a dispus prin Ordinul nr. 7980/29.09.2010 emis de Preşedintele Tribunalului Prahova.

În baza contractului de lucrări nr. 1/19.XII.1996, beneficiar al investiţiei este Tribunalul Prahova, iar antreprenor general este S.C. CONSTRUCŢII CORECO S.R.L. Ploieşti prin lichidator S.C. CARDUELIS CONSULTING IPURL Ploieşti.

PREŞEDINTE,
Curtea de Apel Ploieşti
Judecător VALENTINA GHEORGHE

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti