Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Universitatea de Vest Timisoara. Debut de an universitar la Facultatea de Drept


6 octombrie 2010 | Anemarie LAZARESCU, Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Anul universitar 2010 – 2011 a debutat la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, luni, 5 octombrie 2010.

La ceremonia de deschidere organizata pentru studentii din primul an, pe langa acestia, au participat membrii ai corpului didactic, printre care prof. univ. dr. Radu I. Motica, decan, conf. univ. dr. Lucian Bercea, prodecan, prof. univ. dr. Mircea Criste, lector dr. Adina Motica, lector drd. Alexandru Popa, lector drd. Florin Mangu, asistent Andreea Vertes s.a.

Primul care a luat cuvantul a fost domnul decan, prof. univ. dr.  Radu I. Motica. Dumnealui le-a vorbit studentilor din anul I despre inceputul facultatii de drept din Timisoara, recunoscuta in tara pentru calitatea actului didactic si pentru profesionalismul de care au dat dovada absolventii acestei institutii. Totodata, proaspetii studenti au fost felicitati pentru alegerea acestei facultati. Tot domnul decan le-a facut cunostinta studentilor cu cateva cadre didactice care vor sustine cursuri de-a lungul acestui an universitar. Au fost facute si cateva precizari de natura administrativa, fiind prezentat orarul, modul de utilizare a acestuia, s-a vorbit despre sustinerea examenelor si despre sesiune.

O alta personalitate care a luat cuvantul in cadrul ceremoniei a fost domnul prodecan, conf. univ. dr. Lucian Bercea, care a facut un scurt istoric al invatamantului in domeniul dreptului, de la inceput si pana in prezent, urandu-le proaspetilor studenti succes pe mai departe.

Prof. univ. dr. Mircea Criste, fostul procuror general al Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie, a prezentat noilor studenti posibilitatile multiple de realizare a unei cariere in domeniul juridic.

Studentii din anul intai la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara au inceput bine noul an universitar si au fost informati cu privire la aspecte importante ale vietii de student.

Pentru Juridice.ro, Anemarie LAZARESCU

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică