« Flux noutăţi
Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Universitatea de Vest Timisoara. Debut de an universitar la Facultatea de Drept
06.10.2010 | Anemarie LAZARESCU, Anemarie LAZARESCU

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Anul universitar 2010 – 2011 a debutat la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, luni, 5 octombrie 2010.

La ceremonia de deschidere organizata pentru studentii din primul an, pe langa acestia, au participat membrii ai corpului didactic, printre care prof. univ. dr. Radu I. Motica, decan, conf. univ. dr. Lucian Bercea, prodecan, prof. univ. dr. Mircea Criste, lector dr. Adina Motica, lector drd. Alexandru Popa, lector drd. Florin Mangu, asistent Andreea Vertes s.a.

Primul care a luat cuvantul a fost domnul decan, prof. univ. dr.  Radu I. Motica. Dumnealui le-a vorbit studentilor din anul I despre inceputul facultatii de drept din Timisoara, recunoscuta in tara pentru calitatea actului didactic si pentru profesionalismul de care au dat dovada absolventii acestei institutii. Totodata, proaspetii studenti au fost felicitati pentru alegerea acestei facultati. Tot domnul decan le-a facut cunostinta studentilor cu cateva cadre didactice care vor sustine cursuri de-a lungul acestui an universitar. Au fost facute si cateva precizari de natura administrativa, fiind prezentat orarul, modul de utilizare a acestuia, s-a vorbit despre sustinerea examenelor si despre sesiune.

O alta personalitate care a luat cuvantul in cadrul ceremoniei a fost domnul prodecan, conf. univ. dr. Lucian Bercea, care a facut un scurt istoric al invatamantului in domeniul dreptului, de la inceput si pana in prezent, urandu-le proaspetilor studenti succes pe mai departe.

Prof. univ. dr. Mircea Criste, fostul procuror general al Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie, a prezentat noilor studenti posibilitatile multiple de realizare a unei cariere in domeniul juridic.

Studentii din anul intai la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara au inceput bine noul an universitar si au fost informati cu privire la aspecte importante ale vietii de student.

Pentru Juridice.ro, Anemarie LAZARESCU

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Secţiuni: ANUNTURI | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD