Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Raport favorabil al Comisiei pentru buget a Senatului pentru reducerea cotei unice a impozitului pe venit


6 octombrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital a Senatului a adoptat marti, 5 octombrie 2010, rapoarte favorabile pentru:
propunerea legislativa pentru modificarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal prin care cota unica in cazul impozitului pe venit se reduce de la 16% la 10 %.
proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 82/2010 pentru modificarea art. 7 alin. (1), pct. 2, sbpct 2.1 din Legea nr.5 71/2003 privind Codul fiscal si pentru modificarea art. III din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 58/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal si alte masuri financiar-fiscale (L 648/2010), pentru eliminarea disfunctionalitatilor in activitatea de colectare a contributiilor la sistemele de asigurari sociale si pentru clarificarea unor notiuni cu privire la veniturile de natura profesionala, altele decat cele de natura salariala.

Senatorul Iulia Urban, vicepresedintele Comisiei Juridice a Senatului, initiatorul primei propuneri legislative, a declarat: „Sper ca in doua saptamini sa intre in plenul Senatului, unde cred ca nu vom avea emotii.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică