Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Raport favorabil al Comisiei pentru buget a Senatului pentru reducerea cotei unice a impozitului pe venit


6 octombrie 2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital a Senatului a adoptat marti, 5 octombrie 2010, rapoarte favorabile pentru:
propunerea legislativa pentru modificarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal prin care cota unica in cazul impozitului pe venit se reduce de la 16% la 10 %.
proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 82/2010 pentru modificarea art. 7 alin. (1), pct. 2, sbpct 2.1 din Legea nr.5 71/2003 privind Codul fiscal si pentru modificarea art. III din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 58/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal si alte masuri financiar-fiscale (L 648/2010), pentru eliminarea disfunctionalitatilor in activitatea de colectare a contributiilor la sistemele de asigurari sociale si pentru clarificarea unor notiuni cu privire la veniturile de natura profesionala, altele decat cele de natura salariala.

Senatorul Iulia Urban, vicepresedintele Comisiei Juridice a Senatului, initiatorul primei propuneri legislative, a declarat: „Sper ca in doua saptamini sa intre in plenul Senatului, unde cred ca nu vom avea emotii.”

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro