Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Dreptul si provocarile mileniului III – Alba Iulia, 19-20 noiembrie 2010
07.10.2010 | Anemarie LAZARESCU

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia alaturi de Facultatea de Drept si Stiinte Sociale, Asociatia „Jus Alba” si Centrul de Cecetari Stiintifice in Domeniul Dreptului Public si Dreptului Privat organizeaza o conferinta interantionala cu tema: “DREPTUL SI PROVOCARILE MILENIULUI III”.

Evenimentul se va desfasura in perioada 19 – 20 noiembrie 2010, la Alba Iulia.

Cu aceasta ocazie, prof. univ. dr. Andres Ollero Tassara, Catedra de Filozofie a Dreptului din cadrul Universitatii Rey Juan Carlos din Madrid, Spania, dumnealui va primi titlul de Doctor Honoris Causa.

Persoanele interesate sa participe la aceasta conferinta, sunt rugati, ca pana la data de 20 noiembrie 2010, sa completeze formularul de inregistrare on-line. Alaturi de fisa de inscriere trebuie atasat un document care sa contina: titlul lucrarii (in romana si in engleza), un rezumat al lucrarii (in romana si in engleza) si 5 cuvinte – cheie (in romana si in engleza). Termenul limita pentru trimiterea lucrarii in extenso este 5 noiembrie 2010. Termen limita pentru acceptarea lucrarii 7 noiembrie 2010. Termen limita pentru plata taxei de participare 10 noiembrie 2010.

Pentru mai multe informati se poate accesa site-ul conferintei.


Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.