Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Popovici Nitu & Asociatii: Departamentul de Consultanta Fiscala se corporatizeaza prin infiintarea Popovici Nitu & Asociatii Tax SRL


12 octombrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Cu venituri de peste 1 milion de euro in 2010, Departamentul de Consultanta Fiscala al societatii de avocati Popovici Nițu & Asociații se organizeaza ca o companie de consultanta autonoma, devenind Popovici Nitu & Asociatii Tax SRL. Popovici Nitu & Asociatii Tax SRL a fost deja inscrisa in Camera Consultantilor Fiscali.

In vederea consolidarii companiei specializate in consultanta fiscala, a fost totodata cooptata, ca asociat, Mihaela Pohaci, care a ocupat anterior pozitia de director in cadrul Deloitte Romania.

„Corporatizarea Departamentului de Consultanta Fiscala si extinderea operatiunilor acestuia fac parte din planurile noastre de dezvoltare strategica. Suntem astazi in masura sa oferim consultanta juridica si fiscala integrata, la cel mai inalt nivel”, a declarat Florian Nitu, avocat asociat coordonator al Popovici Nitu & Asociatii.

Popovici Nitu & Asociații Tax SRL va fi coordonata de Mihaela Pohaci si Alexandru Ambrozie, avocat asociat.

Mihaela Pohaci este consultant fiscal, insumand peste 15 ani de experienta in Big Four, in pozitia de Director Taxe.

Inainte de a se alatura Popovici Nițu & Asociații, Mihaela a asistat mari corporatii pe o gama larga de probleme de natura fiscala si comerciala. A acordat asistenta in ceea ce priveste achizitii majore (de exemplu, achizitia celei mai mari banci din Romania, precum si a altor banci comerciale; achizitii in sectorul energetic, farmaceutic, comunicatii electronice si imobiliar, precum si in industria bauturilor racoritoare si a berii), fuziuni, divizari si alte procese de restructurare. De asemenea, Mihaela a acordat asistenta fiscala cu privire la structurarea asocierilor in participatiune pentru dezvoltarea de proiecte complexe (de infrastructura, construirea/operarea aeroporturilor si reabilitarea centralelor electrice).

Mihaela Pohaci este membra a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania si a Asociatiei Internationale de Fiscalitate.

Alexandru Ambrozie, unul dintre coordonatorii grupurilor de practica Bancara, Finantari & Piete de Capital si coordonator al fostului Departament de Consultanta Fiscala, este un foarte bun cunoscator al problematicilor fiscale in industrii complexe, precum cel al comunicatiilor electronice si IT, auto, al domeniului medical, imobiliar, bancar si financiar.

„Popovici Nițu & Asociații Tax va putea oferi consultanta fiscala independenta in toate domeniile, insa, in acelasi timp, PN&A Tax va colabora cu colegii din celelalte grupuri de practica, oferind o abordare de echipa”, a declarat Alexandru Ambrozie.

Popovici Nitu & Asociatii TAX SRL va grupa alti 6 consultanti acoperind toate ariile de expertiza fiscala.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică