Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Judecator sanctionat cu reducerea indemnizatiei cu 15% pentru o luna


15 octombrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Comisia de disciplina pentru judecatori a CSM a decis miercuri, 13 octombrie 2010, admiterea in parte a actiunii disciplinare formlulate impotriva Cameliei Caramaliu, judecator la Judecatoria Timisoara, aplicandu-i-se sanctiunea diminuarii indemnizatiei de incadrare lunare bruta cu 15% pe o perioada de o luna pentru refuzul nejustitificat de a indeplini  o indatorire de serviciu.

A fost respinsa actiunea discioplinara pentru savarsirea abaterilor disciplinare prevazute de art. 99 lit. h) teza I, j) si k) din Legea nr. 303/2004, privind statutul judecatorilor privind exercitarea functiei cu rea-credinta, absente nemotivate de la serviciu, in mod repetat si atitudinea nedemna in timpul exercitarii atributiilor de serviciu, fata de colegi.

>> Ordinea de zi solutionata

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică