Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
4 comentarii

Tehnica pledoariei – Ramnicu-Valcea, 23 octombrie 2010
18.10.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, Centrul Teritorial  Craiova al  Institutului National de Pregatire  si Perfectionare  a Avocatilor si BAROUL VALCEA anunta

CONFERINTA

„TEHNICA PLEDOARIEI”

 

Conferinta  se va desfasura la Ramnicu Valcea, la data de 23 octombrie 2010, intre  orele 10:00 si15:00, in sala Teatrului de stat „Anton Pann”.

Sunt invitati sa participe toti avocatii care isi propun perfectionarea tehnicilor de argumentare si doresc sa afle „CUM SA COMUNICI CA SA CASTIGI”.

Vor sustine prelegeri:

prof.univ.dr. SEPTIMIU CHELCEA – „Norme de redactare in comunicarea eficienta” si „Strategii si tehnici de persuasiune”

 

prof. univ. dr. BIANCA PREDESCU – „Pledoaria – stiinta sau arta”?

 

lector INPPA av. MONICA LIVESCU„Pledoarie pentru pledoarie”

 

DAN PURIC – „Un alt mod de comunicare: de la inima la inima, de la cortex la cortex”

In cadrul conferintei va fi prezentat si dezbatut rezultatul anchetei sociologice: ”Opinii, preferinte si exigente profesionale ale magistratilor fata de activitatea avocatiala” realizata de prof. univ. dr. Septimiu Chelcea.

Manifestarea va beneficia si de prezenta Editurii si Librariei Hamangiu  care va asigura organizarea unui targ de carte juridica si subsumata temei conferintei, la preturi promotionale.

Simpozionul va fi punctat cu 7 ore in cadrul activitatii de prefectionare continua, eliberandu-se certificate de participare cu precizarea punctelor acordate.

Informatii suplimentare puteti obtine la sediul Baroului Valcea si la urmatorul numar de telefon: 0250732336.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Au fost scrise până acum 4 de comentarii cu privire la articolul “Tehnica pledoariei – Ramnicu-Valcea, 23 octombrie 2010”

  1. Dacă ascultarea MODERAT lui Puric se cheamă „perfecţionare continuă”… mai bine îl ascult pe Becali. Măcar ascult MODERAT sincere.

  2. Moderarea cuvântului „elucubraţie” nu este o elucubraţie în sine?

  3. Cristi P. Sturzu spune:

    NU e de mirare (automoderat). Sunt pur si simplu cuvinte firesti (automoderat) dar care insa, nu-i „suna” bine d.lui AS. Va ramane pe site, asa cum am mai spus, doar el si pseudo-anonimii (automoderat) care scriu grozavii (automoderat) ascunsi in spatele unor nick-uri agasante.(automoderat de 13 ori). Asa de suparat e din cauza existentei noastre (auto-automoderat) incat a decis sa nu-mi mai publice comment-urile in integrum. Pravila (automoderat) cenzurii in aceasta forma vine din istorie, de departe (automoderat), de pe vremea cand Coca-Cola era marfa de contrabanda (automoderat) in scumpa noastra patrie, ză soşialist ripablic of romania. Uraaaa, uraaaa, uraaaa!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.