Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Lidia Barac la lansarea Institutului Notarial Roman
19.10.2010 | JURIDICE.ro

Asa cum informam, Lidia Barac, secretarul de stat in Ministerul Justitiei, a participat vineri, 15 octombrie 2010, la reuniunea organizata de Uniunea Nationala a Notarilor  Publici in vederea lansarii Institutului Notarial Roman.

Lidia Barac a transmis participantilor mesajul ministrului justitie,Catalin Predoiu: „Va felicitam pentru succesul inregistrat in procesul de construire a structurii organizatorice a INR, atat de necesara functionarii eficiente a acestei profesii. In opinia MJ, rolul INR de a creste performanta in sistemul notarial corespunde conceptiei care sta la baza Strategiei de reforma a Justitiei ca serviciu public 2010-2014, imaginata de MJ ca o platforma comuna de dezvoltare a tuturor profesiilor juridice in scopul reformarii statului prin intermediu justitiei. Cresterea profesionalismului,a performantelor fiecarui actor de pe scena juridica reprezinta garantia unei justitii sanatoase, menita sa genereze un sistem judiciar modern, atat de necesar Romaniei europene.

Ministerul Justitiei saluta preocuparile in domeniul perfectionarii profesionale a tuturor celor care desfasoara o activitate in beneficiul cetatenilor si pentru promovarea valorilor esentiale ale societatii, menite a asigura romanilor un real spatiu de libertate, siguranta si progres. Profesia de notar este una dintre cele mai utile profesii din societate, frumoasa si respectata, dar deloc usoara. Notarii se afla in fata unor provocari similare celorlalte profesii juridice, care deriva din nevoia de a accelera procesul de integrare europeana a Romaniei. INR este important pentru dezvoltarea profesiei dumneavoastra, pentru imbunatatirea imaginii activitatii dumneavoastra, pentru dezvoltarea valorilor pe care sunteti chemati a le cultiva in interiorul profesiei si in societate. Ministerul Justitiei va cultiva respectul pentru toate profesiile juridice, lansand o agenda comuna cu actiuni concrete, in care fiecare profesie va avea un rol determinat! Va doresc succes in demersul dumneavoastra extrem de generos pentru societate!”


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.