Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Asociatia Procurorilor de la Parchetele de pe langa Judecatorii despre Legea Salarizarii Unitare
21.10.2010 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Asociatia Procurorilor de la Parchetele de pe langa Judecatorii a dat publicitatii punctul sau de vedere cu privire la proiectul Legii  Salarizarii unitare, potrivit unui comunicat.

Astfel Asociatia:
– sutine grila de salarizare, in varianta elaborata de Consiliul Superior al Magistraturii in data de 20 septembrie 2010, ca fiind conforma cu demnitatea, statutul si responsabilitatile functiei de magistrat intr-un stat de drept
– militeaza totodata pentru mentinerea sporurilor si celorlalte drepturi, recunoscute in favoarea magistratilor, in configuratia stabilita prin dispozitiile cuprinse in Anexa VI a Legii nr. 330/2009 (Sectiunea I si a II-a)
– sustine mentinerea coeficientului de ierarhizare la valoarea de 705 lei, astfel cum a fost stabilita prin dispozitiile art. 12 alin. 2 din Legea nr. 330/2009.

Toate acestee aspecte au fost discutate in cadrul mai multor sedinte impreuna cu proc. Dan Chiujdea, membru CSM, candidat din partea Parchetelor de pe langa Judecatorii, acesta sustinand si promovand integral punctele de vedere expuse anterior.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate