Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
3 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Lista candidatilor pentru functia de membru CSM din partea societatii civile
21.10.2010 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Senatul a dat publicitatii miercuri, 20 octombrie 2010, lista candidatilor pentru functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii ca reprezentant al societatii civile.

Este vorba de:
1. Teodor Victor ALISTAR, propus de Asociatia Magistratilor din Romania, Transparency International, Asociatia pro Democratia, Agentia de Monitorizare a Presei, Facultatea de Drept a Universitatii Danubius Galati
2. Mihai RAPCEA, Asociatia Victimelor Mineriadelor 1990-1991
3. Corina Adriana DUMITRESCU, Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Bucuresti – Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative
4. Cristina Maria ANA, Societatea Academica din Romania.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 3 de comentarii cu privire la articolul “Lista candidatilor pentru functia de membru CSM din partea societatii civile”

  1. Adrian spune:

    Teodor Victor Alistar este si avocat, membru al Baroului Bucuresti. Iata dovada: http://www.baroul-bucuresti.ro/index.php?w=cabinete&t=ALISTAR+TEODOR-VICTOR. Poate un avocat sa fie membru al CSM?

  2. Victor Alistar are o problemă de integritate. Ceilalţi candidaţi îmi sunt necunoscuţi. Pe semne, e nevoie de figuranţi activi în tablou.

  3. Cristi P. Sturzu spune:

    Daca am ajuns sa ne permitem sa „dam” CSM-ul pe mana unor diletanti, doar buni de gura sau latrai, cum imi place mie sa le spun, este deosebit de grav. Ne-am dus pe copca! NU m-ar mira ca intr-o buna dimineata, sa iasa si MODERAT micul imparat pe scena cascadoriilor geniale ale lui MODERAT, recte „UNBR este identic unui minister”. Socanta si pe veci MODERAT Romanie!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate