Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel Ploiesti. Conferinta de presa sustinuta de Valentina Gheorghe si Ana Roxana Tudose
21.10.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat Curtea de Apel Ploiesti: „Curtea de Apel Ploiesti va informeaza ca astazi, 21 octombrie 2010, a avut loc la sediul sau din Ploiesti, str. Emile Zola nr. 4, o conferinta de presa sustinuta de Presedintele Curtii de Apel Ploiesti – doamna judecator Valentina Gheorghe si Vicepresedintele Curtii de Apel Ploiesti – doamna judecator Ana Roxana Tudose, fiind abordate urmatoarele subiecte:

1. Prezentarea stadiului actual si a detaliilor referitoare la obiectivul de investitii „Palatul de Justitie Prahova”.

2. Prezentarea rezultatelor sondajului de opinie „Pentru o justitie mai aproape de cetatean” derulat in perioada 15-19 martie 2010.

3. Stabilirea coordonatelor de colaborare cu reprezentantii mass-media pentru anul 2011.

La conferinta de presa au participat reprezentanti ai mass-media locale si centrale, inclusiv posturi de radio si televiziune.

A fost prezentata de catre Presedintele Curtii situatia obiectivului de investitii „Palatul de Justitie Prahova”, constand in esenta in datele tehnico-economice, istoricul, stadiul fizic actual si etapele de parcurs pana la finele acestui an, precum si obiectivele pentru anul 2011, in conditiile unei finantari bugetare corespunzatoare.

Totodata, a fost facuta o analiza a raportului privind sondajul de opinie „Pentru o justitie mai aproape de cetatean” de catre Vicepresedintele Curtii, interpretandu-se datele obtinute din chestionarele elaborate in acest scop, precum si concluziile generale si masurile ce urmeaza a fi luate pentru imbunatatirea calitatii actului de justitie din perspectiva cetateanului.

Reprezentantii mass-media au formulat intrebari si au primit raspunsuri referitoare la temele abordate.

S-a convenit ca, pentru calendarul si directiile de actiune ale colaborarii cu mijloacele de comunicare in masa pentru anul 2011, reprezentantii mass-media sa formuleze sugestii si propuneri ce vor fi analizate de conducerea Curtii, in scopul unei expuneri mai accentuate a activitatii justitiei ca serviciu public.

Purtator de cuvant,
Judecator Simona Petruta Buzoianu”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti