Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Bucuresti. Ziua Usilor deschise – 25 octombrie 2010
25.10.2010 | JURIDICE.ro


Comunicat Curtea de Apel Bucuresti: „Cu prilejul „Zilei Europene a Justitiei Civile”, Curtea de Apel Bucuresti organizeaza „Ziua Usilor Deschise” in ziua de luni, 25 octombrie 2010, eveniment cu ocazia caruia toti cei care doresc sa inteleaga ce se intampla dincolo de portile unei instante, sunt invitati la Palatul de Justitie Bucuresti situat in Splaiul Independentei nr. 5 sector 4 Bucuresti, sediul in care instanta noastra isi desfasoara activitatea.

In acest scop, Biroul de Informare si Relatii Publice va pune la dispozitia vizitatorilor, un set de informatii cu privire la importanta Zilei Europene a Justitiei Civile, un scurt istoric al Palatului de Justitie Bucuresti, un adevarat simbol al justitiei romane, o prezentare succinta a autoritatii judecatoresti din Romania, precum si un set de ghiduri practice.

Grupurile de lucru, constituite cu ocazia acestui eveniment, vor asigura vizitatorilor, accesul in incaperile care prezinta importanta pentru activitatea judiciara.

Invitatia se  adreseaza tuturor celor interesati si in special elevilor si studentilor dornici sa afle aspecte practice ale infaptuirii justitiei.

Persoanele interesate de vizitarea Palatului de Justitie Bucuresti se vor adresa personalului care asigura paza la intrarea principala in Curtea de Apel Bucuresti  (Splaiul Independentei nr.5), intre orele 1000 – 1300.

Conducatorul Biroul de Informare si Relatii Publice

Judecator DANIEL GRADINARU

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate