Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel Timisoara. Ziua Portilor Deschise – 25 octombrie 2010


25 octombrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Comunicat Curtea de Apel Timisoara:  „Curtea de Apel Timișoara se bucura sa anunte ca va organiza luni, 25 octombrie 2010 manifestarea ”Porti Deschise”, cu ocazia celebrarii Zilei Justitiei Civile Europene.

In cadrul acestui eveniment, luni, 25.10.2010 la orele 11,00 va avea loc un proces simulat de catre studenti din anul IV de la  Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timișoara, in care verdictul intr-un caz penal complex va fi dat si de o Curte cu juri. Curtea cu juri a existat si in Romania interbelica, preluand modelul francez de justitie penala iar astazi, foarte multi eminenti juristi si doctrinari, alaturi de reprezentanti ai societatii civile isi pun intrebari legate de necesitatea si oportunitatea reintroducerii acestei institutii judiciare in tara noastra.

De asemenea, in auditoriu vor lua loc elevi de gimnaziu, in cadrul orei lor de educatie civica, copiii provenind de la Scoala generala nr.19 „Avram Iancu”, Timisoara, clasa a VI a D, diriginte profesor Adrian Varsandan.

In acest context, conducerea Curtii de Apel Timisoara, alaturi de Biroul de presa si relatii cu publicul lanseaza invitatia pentru jurnalistii acreditati de a participa la acest eveniment special, cu convingerea ca il vor gasi deopotriva instructiv si spectaculos si cu speranta ca vor fi si de aceasta data partenerii Curtii in demersul comun de educare civica – juridica al banatenilor.
Va asteptam cu drag!

NOTA: Pentru confirmarea participarii, persoanele  de contact sunt:
Judecator Cristian Pup, cristian.pup@just.ro, tel 0728036003 si;
Consilier Denisa Botoca, denisa.botoca@just.ro, tel.0771624483.
Biroul de presa al CA Timisoara”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică