Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Timisoara. Ziua Portilor Deschise – 25 octombrie 2010
25.10.2010 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Comunicat Curtea de Apel Timisoara:  „Curtea de Apel Timișoara se bucura sa anunte ca va organiza luni, 25 octombrie 2010 manifestarea ”Porti Deschise”, cu ocazia celebrarii Zilei Justitiei Civile Europene.

In cadrul acestui eveniment, luni, 25.10.2010 la orele 11,00 va avea loc un proces simulat de catre studenti din anul IV de la  Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timișoara, in care verdictul intr-un caz penal complex va fi dat si de o Curte cu juri. Curtea cu juri a existat si in Romania interbelica, preluand modelul francez de justitie penala iar astazi, foarte multi eminenti juristi si doctrinari, alaturi de reprezentanti ai societatii civile isi pun intrebari legate de necesitatea si oportunitatea reintroducerii acestei institutii judiciare in tara noastra.

De asemenea, in auditoriu vor lua loc elevi de gimnaziu, in cadrul orei lor de educatie civica, copiii provenind de la Scoala generala nr.19 „Avram Iancu”, Timisoara, clasa a VI a D, diriginte profesor Adrian Varsandan.

In acest context, conducerea Curtii de Apel Timisoara, alaturi de Biroul de presa si relatii cu publicul lanseaza invitatia pentru jurnalistii acreditati de a participa la acest eveniment special, cu convingerea ca il vor gasi deopotriva instructiv si spectaculos si cu speranta ca vor fi si de aceasta data partenerii Curtii in demersul comun de educare civica – juridica al banatenilor.
Va asteptam cu drag!

NOTA: Pentru confirmarea participarii, persoanele  de contact sunt:
Judecator Cristian Pup, cristian.pup@just.ro, tel 0728036003 si;
Consilier Denisa Botoca, denisa.botoca@just.ro, tel.0771624483.
Biroul de presa al CA Timisoara”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate