Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Adrian Neacsu: „Adunarile generale ale judecatorilor trebuie aduse cat mai aproape de CSM”


25 octombrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Judecator Adrian Neacsu, presedintele Tribunalului Vrancea, candidat la functia de membru CSM, a declarat vineri, 22 octombrie 2010, intr-un interviu acordat luju.ro, ref viitorul CSM: „Sunt convins ca viitorul CSM va fi mult mai bun decat cel actual. Corpul judecatorilor si al procurorilor, instantele si parchetele insele stiu ce trebuie sa faca acesta, iar presiunea lor va fi garantia pentru o activitate mai eficienta, corecta si transparenta.

Imi propun cu prioritate recastigarea increderii judecatorilor in institutia care ii reprezinta, pentru ca aceasta este solutia pentru un CSM mai puternic si credibil in ansamblul statului roman. Adunarile generale ale judecatorilor trebuie aduse cat mai aproape de CSM si aceasta va fi masura fortei pe care o voi avea, eu, ca si orice alt posibil membru CSM.

Reprezentarea reala si continua a instantelor si a judecatorilor este cheia pentru un CSM eficient si capabil sa se opuna presiunilor si amenintarilor de tot felul.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică