Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Finantarea lucrarilor inchidere a unor obiective din sectorul minier
25.10.2010 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 704 din data de 21 octombrie  2010 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 1034/2010 pentru aprobarea finantarii din Fondul pentru mediu a lucrarilor de inchidere a iazurilor de decantare din sectorul minier.

Hotararea Guvernului aproba alocarea din Fondul pentru mediu a sumei de 100.000 mii lei, sub forma de finantare nerambursabila, pentru lucrarile de inchidere a iazurilor de decantare aferente unor obiective din sectorul minier.

Beneficiarul finantarii va fi Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, caruia i se va acorda suma mentionata anterior in mod esalonat, astfel: in anul 2010 – suma de 20.000 mii lei; in anul 2011 – suma de 59.950 mii lei si in anul 2012 -suma de 20.050 mii lei.

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri contracteaza proiectarea, executia, asistenta si consultanta de specialitate pentru lucrarile de inchidere a iazurilor de decantare din sectorul minier prevazute in ordin.

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri urmareste si controleaza realizarea lucrarilor si efectueaza receptia acestora.

Ministerul Mediului si Padurilor are drept de control asupra realizarii lucrarilor.

In anexele la ordin sunt prevazute:
– lista obiectivelor si a sumelor alocate lucrarilor de inchidere a unor iazuri de decantare din sectorul minier, finantate din Fondul pentru mediu;
– lista cheltuielilor finantate din Fondul pentru mediu, aferente fiecarui obiectiv.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.