Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Flux informații

Tuca Zbarcea & Asociatii, singura firma de avocatura independenta din Europa de Est in clasamentul FT Law 50 2010

26 octombrie 2010 | JURIDICE.ro

Tuca Zbarcea & Asociatii a ramas singura firma de avocatura independenta din Romania si Europa de Est inclusa in clasamentul intocmit in acest an de prestigioasa publicatie Financial Times – FT Law 50.

In cadrul celei de-a patra editii anuale a premiilor FT Innovative Lawyers Awards” desfasurate la Londra, publicatia Financial Times a lansat cea de-a cincia editie a raportului „Financial Times Innovative Lawyers”, in prezenta a peste 400 de avocati si consilieri juridici din Europa. Editia din acest an prezinta un raport inedit, fiind singurul clasament intocmit pe baza unei investigatii a modului inovator in care casele de avocatura au contracarat efectele crizei si au inteles sa colaboreze, deopotriva pe plan intern și extern.

Pentru al patrulea an consecutiv, Romania a fost reprezentata in elita juridica europeana alaturi de nume sonore precum Clifford Chance, Freshfields, Allen & Overy, Eversheds, DLA Piper, Linklaters, etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii este singura firma de avocatura independenta  din Europa Continentala recunoscuta in primele 15 pozitii ale clasamentului, obtinand al patrulea punctaj general in cadrul clasamentului (233 puncte), dupa marile case de avocatura internationale – Clifford Chance (336), Allen & Overy (328) si Eversheds (284), conform celui mai recent raport al „Financial Times Innovative Lawyers”.

In baza punctajului ponderat si a celor 233 de puncte obtinute in total, intr-un an in care concurenta a fost mult mai stransa si s-a bazat pe felul in care casele de avocatura au reusit sa elaboreze si implementeze modalitati noi de colaborare in relatiile cu clientii, Tuca Zbarcea & Asociatii a reusit sa se mentina in clasamentul celor mai inovatoare case de avocatura din Europa, ocupand locul al 14-lea și devansand nume sonore precum Garrigues, White & Case, DLA Piper, Uria Mendez, Wolf Theiss, Schoenherr, Slaughter and May, Cuatrecasas Goncalves Pereira, Herbert Smith, etc.

„Ne bucura foarte mult si ne onoreaza in acelasi timp oportunitatea de a fi prezenti, pentru al patrulea an consecutiv, alaturi de cele mai importante case de avocatura la nivel global in topul Financial Times. Este o recunostinta pe care orice casa de avocatura si-o doreste. Este o performanta, care exprima, in cel mai simplu mod, atentia deosebita, devotamentul si dorinta de succes pe care echipa de avocati ai Tuca Zbarcea & Asociatii le imprima, in fiecare moment, asistentei oferite clientilor si indeosebi colaborarii excelente in relatiile cu acestia”, ne-a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Servicii JURIDICE.ro

Arbitraj comercial

Evenimente juridice

Interviuri JURIDICE.ro

Astfel, Tuca Zbarcea & Asociatii a primit cele mai mari punctaje in urmatoarele categorii ale raportului:

  • Branding-ul Firmelor de Avocatura” („Law Firm Brands), pentru abordarile inedite folosite in strategiile de marketing ale firmei cat si implementarea cu succes a acestora cu scopul cresterii notorietatii brandului Tuca Zbarcea & Asociatii. Firma se diferentiaza prin „ambitia”, „entuziasmul” si mai ales „loialitatea” de care da dovada.
  • „Schimbarea climei si sustenabilitate in anul 2010” („Climate Change and Sustainability 2010”), pentru intocmirea unui plan de facilitati legale pentru energia regenerabila. Firma a avut un rol activ in propunerea si redactarea de amendamente la o lege care urmareste sa incurajeze productia alternativa de energie.
  • „Servicii oferite clientilor” („Client Service”) pentru serviciile fiduciare oferite clientilor firmei. Conform noilor reglementari care le permit avocatilor sa desfasoare activitati fiduciare in Romania, Tuca Zbarcea & Asociatii a actionat in calitate de agent escrow in scopul depasirii unui impas si pentru a permite continuarea unei tranzactii efectuate de catre unul dintre clientii firmei.

Conform declaratiilor reprezentantilor Financial Times, au fost analizate 600 de candidaturi iar casele de avocatura cu cele mai bune rezultate au fost incluse in clasamentul FT Law 50 – al celor mai inovatoare 50 de firme din Europa.

***

Despre raportul „Financial Times Innovative Lawyers” 2010:

Raportul „Financial Times Innovative Lawyers” reprezinta un studiu aprofundat al inovatiei in mediul juridic.

In fiecare an, firmele de avocatura din intreaga Europa sunt solicitate sa depuna candidaturi pentru una sau mai multe din categoriile de mai sus.

Ulterior, documentatiile sunt apreciate de catre jurnalistii de la Financial Times in baza unor indicatori de performanta precum originalitate, motivatie si impactul proiectelor inovatoare derulate. Fiecare casa de avocatura primeste un anumit punctaj, cu care spera sa acceada in topul general FT Law 50 – al celor mai inovatoare 50 de firme din Europa.

De asemenea, fiecare candidatura face obiectul unui studiu de piata extrem de riguros, realizat de Financial Times in colaborare cu firma de cercetare RSG Consulting.

Raportul „Financial Times Innovative Lawyers” 2010 a fost lansat la Londra, in seara zilei de 20 octombrie, la Science Museum.

Informatii despre raportul „Financial Times Innovative Lawyers” sunt disponibile pe site-ul publicatiei, dupa cum urmeaza:

Topul general FT Law 50:

http://rankings.ft.com/innovativelawyers/ft-law-50-2010

Citeşte mai mult despre ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale