Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
2 comentarii

JURIDICE.ro anunta lansarea colectiei Opinii Juridice


10 noiembrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Juridice.ro anunta lansarea primelor doua lucrari din colectia Opinii Juridice, realizata de editura Universul Juridic in colaborare cu Juridice.ro.

Colectia concentreaza opiniile exprimate de autorii care publica pe Juridice.ro. Ea se deschide cu doua carti de autor, care cuprind opiniile si luarile de pozitie ale judecatorilor Cristi Danilet si Adrian Neacsu, prefatate de Andrei Savescu:

– Cristi Danilet, Justitia in opinii si analize

Adrian Neacsu, Intre statul de criza si statul de drept

Cei doi autori, in mod sigur unii dintre cei mai implicati magistrati in sustinerea statutului magistratului si reforma sistemului judiciar, au publicat in mod constant in mediul online, fiind deschizatori de drum in exercitarea nestingherita a libertatii de exprimare a magistratilor.

Cele doua lucrari reprezinta opiniile de referinta exprimate de-a lungul timpului publicate pe Juridice.ro. Va invitam sa le recititi.

In paginile acestor carti sunt file de istorie a sistemului judiciar din Romania si germenii schimbarilor viitoare.

Festivitatea lansarii, care va fi gazduita de Universitatea Romano-Americana din Bucuresti, este programata pentru data de 13 noiembrie 2010, ora 12:00.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică