« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Adrian Nastase – Doctor Honoris Causa al Universitatii Titu Maiorescu
03.11.2010 | Anemarie LAZARESCU

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

La data de 28 octombrie 2010, Universitatea Titu Maiorescu a aniversat doua decenii de la infiintare. Potrivit unui comunicat al UTM, cu aceasta ocazie a fost inaugurat un nou corp de cladire, ultramodern, cu vaste spatii de invatamant, dotate cu echipamente de ultima generatie, au fost sustinute mai multe discursuri, mesaje din partea universitatilor, momente culturale, expozitii de carte.

La eveniment a luat parte primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone alaturi de alte personalitati ale vietii politice si publice din Romania, factori de decizie ai invatamantului superior, rectori, nume de prestigiu ale stiintei si culturii, reprezentanti ai angajatorilor, parteneri ai Universitatii, cadre didactice, studenti, absolventi, reprezentanti ai media.

In cadrul acestei manifestari, un moment special l-a reprezentat decernarea Titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii Titu Maiorescu profesorului universitar doctor Adrian Nastase, fostul prim-ministru al Romaniei.

Dupa primirea Titlului, profesorul Adrian Nastase, Doctor in Drept International, inca din 1987, a sustinut o prelegere cu tema: Drepturile omului: Religia Sperantei.

In perioada 29–30 octombrie 2010, in cadrul manifestarilor „Universitatea Titu Maiorescu la 20 de ani de existenta”, s-a desfasurat Conferinta Internationala „Educatie si Creativitate pentru o Societate bazata pe Cunoastere”, editia a IV-a. La conferinta au participat personalitati academice, oameni de stiinta, cadre didactice universitare din Romania si strainatate, cercetatori, studenti.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.