Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Adrian Nastase – Doctor Honoris Causa al Universitatii Titu Maiorescu
03.11.2010 | Anemarie LAZARESCU

La data de 28 octombrie 2010, Universitatea Titu Maiorescu a aniversat doua decenii de la infiintare. Potrivit unui comunicat al UTM, cu aceasta ocazie a fost inaugurat un nou corp de cladire, ultramodern, cu vaste spatii de invatamant, dotate cu echipamente de ultima generatie, au fost sustinute mai multe discursuri, mesaje din partea universitatilor, momente culturale, expozitii de carte.

La eveniment a luat parte primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone alaturi de alte personalitati ale vietii politice si publice din Romania, factori de decizie ai invatamantului superior, rectori, nume de prestigiu ale stiintei si culturii, reprezentanti ai angajatorilor, parteneri ai Universitatii, cadre didactice, studenti, absolventi, reprezentanti ai media.

In cadrul acestei manifestari, un moment special l-a reprezentat decernarea Titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii Titu Maiorescu profesorului universitar doctor Adrian Nastase, fostul prim-ministru al Romaniei.

Dupa primirea Titlului, profesorul Adrian Nastase, Doctor in Drept International, inca din 1987, a sustinut o prelegere cu tema: Drepturile omului: Religia Sperantei.

In perioada 29–30 octombrie 2010, in cadrul manifestarilor „Universitatea Titu Maiorescu la 20 de ani de existenta”, s-a desfasurat Conferinta Internationala „Educatie si Creativitate pentru o Societate bazata pe Cunoastere”, editia a IV-a. La conferinta au participat personalitati academice, oameni de stiinta, cadre didactice universitare din Romania si strainatate, cercetatori, studenti.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.