Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Adrian Nastase – Doctor Honoris Causa al Universitatii Titu Maiorescu


3 noiembrie 2010 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

La data de 28 octombrie 2010, Universitatea Titu Maiorescu a aniversat doua decenii de la infiintare. Potrivit unui comunicat al UTM, cu aceasta ocazie a fost inaugurat un nou corp de cladire, ultramodern, cu vaste spatii de invatamant, dotate cu echipamente de ultima generatie, au fost sustinute mai multe discursuri, mesaje din partea universitatilor, momente culturale, expozitii de carte.

La eveniment a luat parte primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone alaturi de alte personalitati ale vietii politice si publice din Romania, factori de decizie ai invatamantului superior, rectori, nume de prestigiu ale stiintei si culturii, reprezentanti ai angajatorilor, parteneri ai Universitatii, cadre didactice, studenti, absolventi, reprezentanti ai media.

In cadrul acestei manifestari, un moment special l-a reprezentat decernarea Titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii Titu Maiorescu profesorului universitar doctor Adrian Nastase, fostul prim-ministru al Romaniei.

Dupa primirea Titlului, profesorul Adrian Nastase, Doctor in Drept International, inca din 1987, a sustinut o prelegere cu tema: Drepturile omului: Religia Sperantei.

In perioada 29–30 octombrie 2010, in cadrul manifestarilor „Universitatea Titu Maiorescu la 20 de ani de existenta”, s-a desfasurat Conferinta Internationala „Educatie si Creativitate pentru o Societate bazata pe Cunoastere”, editia a IV-a. La conferinta au participat personalitati academice, oameni de stiinta, cadre didactice universitare din Romania si strainatate, cercetatori, studenti.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică