« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Universitatea din Bucuresti. Sesiune de comunicari stiintifice 2010-2011
09.11.2010 | Anemarie LAZARESCU

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

In cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, Sesiunea de Comunicari Stiintifice adresata studentilor inscrisi in anul universitar 2010 – 2011, se va desfasura in perioada 24 – 25 martie 2011.

Potrivit unui comunicat al Facultatii de Drept, sesiunea de comunicari este organizata pe sectiuni: drept privat, drept public si drept penal.

Pentru a putea fi inscrise la sesiunea de comunicari stiintifice, lucrarile trebuie sa aiba acordul dat de unul dintre profesori. Criteriile de selectie ce vor fi avute in vedere se refera la originalitate, importanta subiectului abordat, calitatea exprimarii si a contributiei de cercetare aduse.

Lucrarea se inscrie on-line, trimiterea ei si a acordului profesorului coordonator, prin e-mail sesiunedecomunicari@drept.unibuc.ro in perioada 1 ianuarie – 31 ianuarie 2011. Acordul poate fi exprimat in orice forma permite stocarea sa.

Lucrarile premiate vor fi publicate in format electronic in revista RevistaStiintifica a Studentilor in Drept.

Pentru a fi luate in considerare, lucrarile trebuie sa se circumscrie celor trei sectiuni, trebuie sa aiba intre 5 si 12 pagini, redactate in format TimesNewRoman font 12 si trebuie sa nu fi fost deja publicate. Conditiile de redactare ale lucrarilor sunt cele prevazute la conditiile de publicare in Analele Universitatii din Bucuresti, seria Drept.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.