« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Ghidul de finantare a Programului privind reducerea impactului asupra atmosferei
09.11.2010 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 744 din data de 8 noiembrie  2010 a fost publicat Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 1775/2010 pentru aprobarea Ghidului de finantare a Programului privind reducerea impactului asupra atmosferei, inclusiv monitorizarea calitatii aerului.

Ghidul de finantare a Programului privind reducerea impactului asupra atmosferei, inclusiv monitorizarea calitatii aerului constituie un suport informativ, avand rolul de a furniza solicitantului de finantare din Fondul pentru mediu informatii privind derularea Programului privind reducerea impactului asupra atmosferei, inclusiv monitorizarea calitatii aerului.

Programul urmareste efectuarea de masuratori ale concentratiilor principalilor poluanti in mediul inconjurator si asigura informarea publicului privind indicii de calitate ai factorilor de mediu.

Finantarea Programului se realizeaza de Administratia Fondului pentru Mediu.

Suma alocata sesiunii se distribuie conform numarului de puncte de monitorizare a calitatii aerului la nivel national si se publica odata cu anuntarea deschiderii sesiunii de depunere a dosarelor de finantare, prin dispozitie a presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu.

Finantarea se acorda in cuantum de maximum 100% din valoarea totala eligibila a proiectului si fara a se depasi suma maxima care poate fi acordata in cadrul sesiunii de finantare.

Suma maxima care poate fi acordata este de 10.000.000 lei, inclusiv TVA.

Ghidul contine dispozitii privind:
– eligibilitatea solicitantului, a dosarului de finantare, a proiectului propus si a cheltuielilor legate de aceasta;
– conditiile de depunere a dosarului de finantare, analiza si selectare, aprobare, finantare si implementare.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.