Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Domeniile prioritare in care se organizeaza programe de formare pentru functionari publici


9 noiembrie 2010 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Contencios administrativ, Noutăți legislative

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 744 din data de 8 noiembrie  2010 a fost publicat Ordinul presedintelui Agentiei Nationale a Functionarilor Publici nr. 1931/2010 pentru modificarea Ordinului presedintelui Agentiei Nationale a Functionarilor Publici nr. 1233/2009 privind stabilirea domeniilor prioritare in care se organizeaza programe de formare pentru functionari publici care ocupa functii publice generale de conducere si executie, precum si functii publice specifice asimilate acestora.

Actul normativ modifica Ordinul presedintelui Agentiei Nationale a Functionarilor Publici nr. 1233/2009, stabilind noi domenii prioritare in care se organizeaza programe de formare pentru functionari publici.

Astfel, domeniile prioritare in care se organizeaza programe de formare pentru functionari publici care ocupa functii publice generale de conducere si executie, precum si functii publice specifice asimilate acestora, sunt:
– management financiar si contabilitate bugetara;
– managementul proiectelor;
– managementul resurselor umane din entitatile publice;
– tehnologia informatiei si comunicatiilor;
– comunicare si transparenta decizionala;
– drept administrativ si contencios administrativ.

Autoritatile si institutiile publice detaliaza domeniile mentionate anterior in programe de formare conform necesitatilor institutionale stabilite prin planul anual de perfectionare profesionala a functionarilor publici pe anul 2011.

Potrivit actului normativ, domeniile de mai sus sunt aplicabile tuturor autoritatilor si institutiilor publice, pana la momentul aprobarii prin ordin al presedintelui Agentiei Nationale a Functionarilor Publici a noilor domenii prioritare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică