Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Decernarea premiilor Revistei Romane de Drept privat pe anul 2009 – Bucuresti, 19 noiembrie 2010


9 noiembrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Editura Universul Juridic, Revista Romana de Drept Privat, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti din Romania si Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa organizeaza in data de 19 noiembrie 2010 (ora 17.00) la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, sala Constantin Stoicescu decernarea premiilor Revistei Romane de Drept privat pe anul 2009.

Revista Romana de Drept Privat este o publicatie cu caracter critic deschisa studiilor, analizelor si cercetarilor aprofundate consacrate tuturor institutiilor de drept material si procesual, ale dreptului privat.

Aceste premii vin sa recompenseze activitatea stiintifica de calitate si sa stimuleze totodata cercetarea juridica de inalta clasa, in ideea de a contribui in mod direct la formarea unei noi elite juridice in tara noastra. Participarea este gratuita si suntem convinsi ca prezenta dumneavoastra ar fi un gest de mare noblete si de recunoastere a eforturilor tuturor celor care isi desfasoara activitatea in domeniul juridic.

La manifestare vor fi prezenti: domnul decan la Facultatii de Drept, Flavius Baias, domnul decan al Facultatii de Drept din Craiova, Dan Claudiu Danisor, domnul profesor Marian Nicolae, domnul profesor Serban Beligradeanu, domnul profesor Viorel Mihai Ciobanu, domnul Bogdan Dumitrache, director editorial.

Va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra la numarul de telefon 0733.673.999 sau la adresa de e-mail:  marketing@universuljuridic.ro  pana la data de 17 noiembrie 2010.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii