Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti. Prima Simulare a Curtii Internationale de Justitie din Romania


16 noiembrie 2010 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In perioada 10–12 decembrie 2010, la Bucuresti, Asociatia BISMUN (Bucharest International Model United Nations) prezinta prima Simulare a Curtii Internationale de Justitie din Romania. Evenimentul va fi organizat cu sprijinul Facultatii de Drept – Universitatea din Bucuresti.

Potrivit unui comunicat al Facultatii de Drept, la intrunire pot participa 31 de persoane, din care: 11 judecatori si 20 de consilieri. Studentii dornici sa aplice pentru functia de judecator, trebuie sa fie in anul III sau IV la o Facultate de Drept, specializarea Drept. In ceea ce priveste pozitiile de consilieri, aplicatiile sunt deschise pentru toti studentii. Vor fi alcatuite 10 echipe formate din cate doi consilieri, care vor reprezenta o anumita parte.

Persoanele interesate se pot inscrie prin trimiterea unui email la adresa micj@bismun.ro, care sa contina un CV impreuna cu raspunsul la o speta de admitere, ce se poate gasi pe site-ul proiectului www.bismun.ro/MICJ, sectiune Registration. E important sa se mentioneze experienta anterioara avuta in domeniul dreptului international si, de asemenea, pentru ce pozitie se doreste sa se aplice.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii