« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti. Prima Simulare a Curtii Internationale de Justitie din Romania
16.11.2010 | Anemarie LAZARESCU

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

In perioada 10–12 decembrie 2010, la Bucuresti, Asociatia BISMUN (Bucharest International Model United Nations) prezinta prima Simulare a Curtii Internationale de Justitie din Romania. Evenimentul va fi organizat cu sprijinul Facultatii de Drept – Universitatea din Bucuresti.

Potrivit unui comunicat al Facultatii de Drept, la intrunire pot participa 31 de persoane, din care: 11 judecatori si 20 de consilieri. Studentii dornici sa aplice pentru functia de judecator, trebuie sa fie in anul III sau IV la o Facultate de Drept, specializarea Drept. In ceea ce priveste pozitiile de consilieri, aplicatiile sunt deschise pentru toti studentii. Vor fi alcatuite 10 echipe formate din cate doi consilieri, care vor reprezenta o anumita parte.

Persoanele interesate se pot inscrie prin trimiterea unui email la adresa micj@bismun.ro, care sa contina un CV impreuna cu raspunsul la o speta de admitere, ce se poate gasi pe site-ul proiectului www.bismun.ro/MICJ, sectiune Registration. E important sa se mentioneze experienta anterioara avuta in domeniul dreptului international si, de asemenea, pentru ce pozitie se doreste sa se aplice.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.