Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

NNDKP Consultanta fiscala l-a cooptat ca partener pe Dragos Doros, fostul director al departamentului Legislatie si Impozite Directe din Ministerul Finantelor Publice


16 noiembrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Consultanta Fiscala a anuntat consolidarea echipei la nivelul parteneriatului, prin cooptarea lui Dragos Doros, fost Director al departamentului Legislatie si Impozite Directe din Ministerul Finantelor Publice.

In contextul unui grad din ce in ce mai ridicat de sofisticare a pietei de profil pe de o parte, si a climatului economic dificil pe de alta parte, expertiza pe care Dragos Doros acumulat-o in cei paisprezece ani de cariera in sectorul public si in cel privat va contribui semnificativ la cresterea capacitatii de a raspunde solicitarilor complexe ale clientilor a gasi solutii optime din punct de vedere fiscal pentru afacerile lor. Experienta lui Dragos Doros s-a consolidat pe diverse arii ale consultantei fiscale, printre care: structurarea investitiilor si planificarea fiscala, due dilligence fiscal, asistenta in timpul proceselor audit fiscal (incluzand asistenta in etapele administrative ulterioare), in domenii precum energie, transporturi, tranzactii imobiliare etc.

„Am ales sa ma alatur diviziei de taxe a NNDKP deoarece conceptul de ‚one stop shop’ consolidat in ultimii doi ani este, din punctul meu de vedere, abordarea care se potriveste cel mai bine nevoilor actuale ale pietei. in plus, experienta acumulata in colaborarile cu institutiile publice locale si internationale o completeaza in mod firesc pe cea dobandita in mediul privat si astfel, impreuna cu ceilalti parteneri, vom continua constructia uneia din cele mai puternice echipe de profil de pe piata”, considera Dragos Doros, noul Partener al NNDKP Consultanta Fiscala.

In cadrul Ministerului Finantelor Publice Dragos Doros a coordonat echipa tehnica alocata redactarii si modificarii Codului Fiscal si a Normelor de Aplicare pe partea de impozite directe, a negociat conventiile de evitare a dublei impuneri si alte tratate internationale avand componenta fiscala. De asemenea, a participat la comisiile de dialog social si la negocierile pe care statul roman le-a avut cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana, dar si la reuniuni de lucru ale Uniunii Europene si ale Organizatiei de Cooperare si Dezvoltare Economica pe probleme de taxare internationala si cooperare administrativa.

„Suntem onorati ca unul din mai mai reputati experti in domeniu a ales sa se alature unei echipe care in doi ani de la infiintare a devenit una din cele mai redutabile pe un segment extrem de dinamic, concurand direct cu marii jucatori internationali de pe aceasta piata. Expertiza lui Dragos este un atu incontestabil care, in contextul unui proces continuu de revizuire a legislatiei, ne va permite sa alocam toate resursele pentru a crea si implementa strategii personalizate pentru fiecare tip de business, din orice domeniu”, afirma Alina Timofti, Partener NNDKP Consultanta Fiscala.

Noul partener se alatura celorlati trei coordonatori ai firmei, Alina Timofti, Ana-Maria Miron si Marius Ionescu, care in 2008 au creat divizia specializata de taxe afiliata casei de avocatura cu scopul principal de a castiga o importanta cota din piata serviciilor de consultanta fiscala. Obiectivul financiar stabilit pentru anul 2009 a fost depasit, divizia Consultanta Fiscala raportand anul trecut o cifra de afaceri de 1,4 milioane de euro.

***

Despre NNDKP Consultanta Fiscala:
NNDKP Consultanta Fiscala reuneste competente complementare din domeniul fiscal si juridic, avand astfel capacitatea de a oferi solutii complete pe aspecte de o mare varietate si complexitate.

Echipa NNDKP Consultanta Fiscala, alcatuita din economisti, consultanti fiscali autorizati si avocati de drept fiscal cu experienta semnificativa in domeniu, ofera clientilor atat servicii de consultanta cu caracter general, cat si servicii specifice adaptate unor probleme fiscale variate, in domenii precum impozitul pe profit, impozitele indirecte (taxa pe valoare adaugata si accize), impozitarea persoanelor fizice, impozitul cu retinere la sursa, impozite si taxe locale, contributiile la fondurile de asigurari sociale, impozitul pe castigurile de capital, preturile de transfer si litigiile fiscale.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii