Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Sebastian Gutiu devine equity partner al Schoenherr


17 noiembrie 2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Pentru prima oara in istoria sa, casa de avocatura europeana Schoenherr primeste in structura parteneriatului avocati din afara Austriei. Astfel, Schoenherr numara in randurile sale cinci noi equity partners din Belgrad, Bucuresti si Praga, care reprezinta impreuna mai mult de o cincime din parteneriat.

Christoph Lindinger, managing partner, declara: „Dintotdeauna a fost foarte important pentru noi sa ne bucuram cu totii, impreuna, de rezultatele obtinute la nivelul intregii firme. Sper sa realizam acest lucru prin deschiderea parteneriatului catre avocati din toate birourile. Succesele inregistrate de firma in ultima decada si cresterea sa continua, ne vor permite sa avem si mai multi parteneri atit din Viena cat si din afara Austriei, in anii ce vor urma“

Sebastian Gutiu din Romania si sarbii Matija Vojnovic si Slaven Moravcevic vor deveni parteneri incepand cu februarie 2011, in timp ce partenerii din Praga Martin Kubánek si Martin Nedelka sunt primiti in randurile partenerilor firmei Schoeherr retroactiv, din februarie 2010. „Sunt cu totii avocati experimentati, care nu doar apartin elitei locale dar sunt renumiti si respectati in intreaga regiune. Sunt bineveniti printre ceilalti parteneri Schoenherr!“ declara Lindinger.

Schoenherr urmeaza o strategie de expansiune in Europa Centrala si de Est inca din 1996, cand a deschis primul birou din afara Austriei, la Bucuresti. In prezent, Schoenherr are birouri in 12 tari europene si ofera o acoperire a regiunii neegalata de nicio alta firma de avocatura. In acelasi spirit, casa de avocatura a anuntat luna trecuta oficializarea colaborarii sale cu firma Türkoğlu & Celepçi din Turcia. Cu noii sai parteneri din Cehia, Romania si Serbia, puternicul caracter european al Schoenherr va fi reflectat si in structura actionariatului.

Sebastian Gutiu (34 ani) este managing partner al biroului din Bucuresti si liderul echipei de real estate. Are o vasta experienta in drept imobiliar, precum si litigii si arbitraj. Avand o reputatie deosebita atat la nivel local cat si in strainatate, Sebastian ofera consultanta juridica firmelor romanesti si internationale in toate aspectele afacerilor lor imobiliare (achizitie, dezvoltare, constructie, finantare, contracte etc) precum si in domeniul petrol si gaze. Sebastian este fondatorul echipei de solutionarea disputelor in cadrul Schoenherr Bucuresti.

Schoenherr si-a inceput operatiunile in Bucuresti in 1996, iar astazi este una din cele mai experimentate firme internationale de avocatura de pe piata romaneasca. Cei 56 de avocati ai Schoenherr acorda asistenta juridica clientilor romani si interantionali in principalele domenii ale dreptului afacerilor, axandu-se pe: drept corporatist / achizitii si fuziuni, finante – banci si piata de capital, tranzactii imobiliare, dreptul concurentei, litigii si arbitraj.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro