Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Sebastian Gutiu devine equity partner al Schoenherr


17 noiembrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Pentru prima oara in istoria sa, casa de avocatura europeana Schoenherr primeste in structura parteneriatului avocati din afara Austriei. Astfel, Schoenherr numara in randurile sale cinci noi equity partners din Belgrad, Bucuresti si Praga, care reprezinta impreuna mai mult de o cincime din parteneriat.

Christoph Lindinger, managing partner, declara: „Dintotdeauna a fost foarte important pentru noi sa ne bucuram cu totii, impreuna, de rezultatele obtinute la nivelul intregii firme. Sper sa realizam acest lucru prin deschiderea parteneriatului catre avocati din toate birourile. Succesele inregistrate de firma in ultima decada si cresterea sa continua, ne vor permite sa avem si mai multi parteneri atit din Viena cat si din afara Austriei, in anii ce vor urma“

Sebastian Gutiu din Romania si sarbii Matija Vojnovic si Slaven Moravcevic vor deveni parteneri incepand cu februarie 2011, in timp ce partenerii din Praga Martin Kubánek si Martin Nedelka sunt primiti in randurile partenerilor firmei Schoeherr retroactiv, din februarie 2010. „Sunt cu totii avocati experimentati, care nu doar apartin elitei locale dar sunt renumiti si respectati in intreaga regiune. Sunt bineveniti printre ceilalti parteneri Schoenherr!“ declara Lindinger.

Schoenherr urmeaza o strategie de expansiune in Europa Centrala si de Est inca din 1996, cand a deschis primul birou din afara Austriei, la Bucuresti. In prezent, Schoenherr are birouri in 12 tari europene si ofera o acoperire a regiunii neegalata de nicio alta firma de avocatura. In acelasi spirit, casa de avocatura a anuntat luna trecuta oficializarea colaborarii sale cu firma Türkoğlu & Celepçi din Turcia. Cu noii sai parteneri din Cehia, Romania si Serbia, puternicul caracter european al Schoenherr va fi reflectat si in structura actionariatului.

Sebastian Gutiu (34 ani) este managing partner al biroului din Bucuresti si liderul echipei de real estate. Are o vasta experienta in drept imobiliar, precum si litigii si arbitraj. Avand o reputatie deosebita atat la nivel local cat si in strainatate, Sebastian ofera consultanta juridica firmelor romanesti si internationale in toate aspectele afacerilor lor imobiliare (achizitie, dezvoltare, constructie, finantare, contracte etc) precum si in domeniul petrol si gaze. Sebastian este fondatorul echipei de solutionarea disputelor in cadrul Schoenherr Bucuresti.

Schoenherr si-a inceput operatiunile in Bucuresti in 1996, iar astazi este una din cele mai experimentate firme internationale de avocatura de pe piata romaneasca. Cei 56 de avocati ai Schoenherr acorda asistenta juridica clientilor romani si interantionali in principalele domenii ale dreptului afacerilor, axandu-se pe: drept corporatist / achizitii si fuziuni, finante – banci si piata de capital, tranzactii imobiliare, dreptul concurentei, litigii si arbitraj.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică