« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti. Studii postuniversitare: „Reglementari cuprinse in noul Cod civil si noul Cod de procedura civila”
18.11.2010 | Anemarie LAZARESCU

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti organizeaza studii postuniversitare de specializare in anul universitar 2010-2011. Specializarea este Drept Privat: ”Reglementari cuprinse in noul Cod Civil si noul Cod de procedura civila”.

Studiile se desfasoara pe parcursul unui an universitar, fiind structurate in trei convocari, dupa cum urmeaza:
> Convocarea I – sfarsitul lunii ianuarie – inceputul lunii februarie 2011
> Convocarea a II-a – sfarsitul lunii mai – inceputul lunii iunie 2011
> Convocarea a III-a – sfarsitul lunii septembrie.

Taxa de studii este de 1400 lei si se poate achita, in contul Facultatii de Drept, in doua transe: jumatate din suma (700 lei) la depunerea dosarului de inscriere, iar cealalta parte pana la inceperea convocarii a II-a.

La aceste cursuri se pot inscrie absolventi cu diploma de licenta, indiferent de  specializarea absolvita. Pentru acest an universitar sunt disponibile 350 de locuri.

Perioada de depunere a dosarelor este 1 noiembrie – 17 decembrie 2010, la Secretariatul Facultatii de Drept.

Acte necesare pentru inscriere:
> Cerere de insciere
> Certificat de nastere si orice alt act care atesta schimbari de nume sau prenume – copie legalizata
> Diploma de licenta – copie legalizata
> CI sau BI – copie simpla
> Chitanta de plata a jumatate din taxa
> Dosar plic

Prin intermediul unui comunicat, Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti a facut public planul de invatamant si tematica, precum si lista cadrelor didactice care vor sustine prelegeri si dezbateri in anul universitar 2010-2011.

>> Detalii

 
Secţiuni: UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD