Secţiuni » Arii de practică » Protective » Mediu
Mediu
CărţiProfesionişti

Studentii la Drept interesati de protejarea mediului inconjurator


19 noiembrie 2010 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul mediului, Flux informații, Universitaria

Joi, 18 noiembrie 2010, studentii Facultatii de Drept a Universitatii „Danubius” din Galati au participat, in cadrul Cercului Studentesc de Drept Public „Nicolae Titulescu”, la seminarul cu tema „Dreptul la un mediu sanatos. Mijloace de combatere a poluarii”.

Indrumatorul studentilor a fost Lect. Univ. Dr. Gina Goga, care a supravegheat colectivele de munca formate si care au avut la teme de studiu fenomene actuale, de impact asupra mediului inconjurator, incercandu-se totodata gasirea unor raspunsuri la cateva probleme grave ce pun in pericol omenirea.

Potrivit unui comunicat al Universitatii „Danubius”, printre temele avute in vedere s-au numarat: contaminarea cu aluminiu a laptelui praf pentru bebelusi, efectele undei de poluare din Ungaria, proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana.

Participarea studentilor la astfel de manifestari stiintifice este incurajata de conducerea universitatii prin premierea celor mai bune lucrari stiintifice prezentate la seminar.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică