Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Essential for Business – Iasi, 25-26 noiembrie 2010


22.11.2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

In perioada 25-26 noiembrie 2010, va avea loc la Iasi (Hotel Ramada, Sala New York) conferinta Essential for Business.

Partenerii principali ai acestui eveniment sunt Asociatia Oamenilor de Afaceri Iasi, KPMG Romania, Tuca, Zbarcea & Asociatii, Human ToolKit, Nomenius si Media Factory.

Speakeri:

Vlad Cercel, Avocat senior coordonator Tuca, Zbarcea & Asociatii, are o experienta juridica de 10 ani in cadrul celei mai importante case de avocatura din Romania. Este specializat in achizitii publice si concesiuni, oferind asistenta juridica referitor la particularitatile reglementarilor privind achizitiile publice si concesiunile din diverse sectoare, indeosebi infrastructura si utilitati publice. In ultimii ani, Vlad Cercel a reprezentat deopotriva autoritati contractante si investitori, avand o experienta semnificativa in materia achizitiilor publice si oferind asistenta clientilor in ceea ce priveste parcurgerea diverselor etape ale procedurii de acordare a contractelor de achizitii publice si concesiuni si gestionarea riscurilor ridicate de cadrul legislativ aplicabil, redactarea de contracte specifice, negocierea contractelor de concesiune si intocmirea documentatiei de oferta, asistenta privind implementarea structurii tranzactiei.

Ionut Mastacaneanu, Tax Manager KPMG Romania, are o experienta de peste 6 ani pe probleme de fiscalitate, fiind membru al Camerei Consultantilor Fiscali si responsabil de coordonarea echipelor KPMG implicate in misiuni de revizuire fiscala, consultanta fiscala si asistenta fiscala in domenii

Ion Capdefier, Tax Manager KPMG Romania, este membru al Camerei Consultantilor Fiscali, are o experienta de 20 de ani pe probleme fiscale, din care in ultimii 17 ani a coordonat activitatea de solutionare a contestatiilor din cadrul Ministerului Finantelor Publice / Agentia Nationala de Administrare Fiscala. De asemenea, are avantajul unei bune cunoasteri a problemelor fiscale si a modului in care ar trebui asigurata consilierea de specialitate pentru a veni in intampinarea cerintelor agentilor economici si a conditiilor impuse de autoritatile din Romania.

Mihai-Iulian Ghervase, Mediator Human Toolkit, este unul dintre cei mai importanti formatori, examinatori si experti-evaluatori in domeniul medierii din Romania. In anul 2006, a fost numit prin ordin al Ministrului Justitiei in primul Consiliu de Mediere asa cum a fost constituit si reglementat de Legea 192/2006, iar in perioada septembrie 2007 – ianuarie 2009, Mihai-Iulian Ghervase a fost numit Secretar General al Uniunii Centrelor de Mediere din Romania. Din 2006, a asigurat consultanta in domeniul managementului pentru mai multe companii din domenii de activitate diverse: domeniul aeronautic, productia de mobilier, constructii civile si industriale, transport, marfa.

Ciprian Dron, Manager Media Factory, are ca domenii de expertiza: branding, consultanta strategica in comunicare si strategii electorale. Media Factory este o companie romaneasca ce actioneaza in domeniile brandingului, designului interactiv si consultantei strategice in comunicare, cu centrul in Iasi. Printre clientii Media Factory se numara Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, E.ON Moldova, Antibiotice Iasi, Future Group Israel – Green Park, Radio Iasi, ATOP Romania, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Cotidianul Iasi Plus, Grupul Racova, Remar Pascani, Ermes Holding (Era Shopping Park Iasi), Omilos Group (Era Shopping Park Oradea), Fiterman Pharma, Marka Supermarket, Cramele Halewood si multi altii.

Elena Grecu, Avocat coordonator NOMENIUS, este membra a Baroului Bucuresti si a Uniunii Avocatilor din Romania din anul 2003. Avocat Elena Grecu a absolvit doua masterate, unul in dreptul afacerilor si unul in dreptul proprietatii intelectuale, ultimul fiind organizat de Academia Organizatiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuala. Cu o experienta relevanta in domeniul dreptului proprietatii intelectuale si drept comercial, avocat Elena Grecu a devenit si consilier in proprietate industriala din anul 2004, ocupandu-se acum in special de inregistrarea marcilor, desenelor si modelelor industriale, consilierea in acest domeniu si, de asemenea, axandu-se pe litigii de proprietate intelectuala si drept comercial.

Marieta Afilipoaie, Expert in managementul proiectelor, lucreaza pentru Consiliul Judetean Iasi, avand o bogata expertiza si experienta in redactarea si implementarea de proiecte cu finantare europeana. A realizat documentatii tehnico-economice pentru programele: Program de Restructurare Industriala si Reconversie Profesionala (RICOP), Program Special de Pre-Aderare pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, „Dezvoltarea si imbunatatirea infrastructurii rurale” (SAPARD); POR; Programul Phare 2004-2006, Proiecte Mari de Infrastructura Regionala si a implementat ca membru PIU – consilier tehnic Programul Phare 2000 – Imbunatatirea si dezvoltarea infrastructurii regionale si locale – „Centru universitar de inovatie si parc de dezvoltare a infrastructurii de afaceri pentru IMM-uri si investitori privati” Iasi, Programul de Cooperare Transfrontaliera TACIS pentru Proiecte Mici „Utilizarea demonstrativa a surselor alternative de energie in Republica Moldova, prin prelucrarea cultivarii recoltei ALTER-ENERGY” si Programul Phare 2004-2006, Proiecte Mari de Infrastructura Regionala ,,Reabilitarea si dezvoltarea turistica a ansamblului monument istoric Manastirea Golia – Iasi”.

Moderatorul conferintei va fi Dragos Panainte, Senior Consultant in cadrul firmei de avocatura CARP Iasi. De-a lungul carierei sale, Dragos a dobandit o bogata experienta in domeniul managementului si al consultantei internationale pentru afaceri, iar in prezent este membru in Consiliul Director al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Iasi. Domeniile sale de expertiza includ dreptul societar si comercial, administrarea afacerilor, fuziuni si achizitii, regimul investitiilor straine, achizitii publice, concesiuni si parteneriate public – private. Este coordonatorul Colectiei Business a editurii Universul Juridic Bucuresti si coautorul cartii Cum sa infiintezi si sa administrezi un SRL. Solutii juridice, fiscale si contabile pentru primii pasi in afaceri.

Subiectele abordate:
– Cum sa folosesti medierea, ca alternativa a rezolvarii conflictelor cu partenerii de afaceri, pentru a evita procesele lungi si costisitoare in instanta.
– Cum sa te comporti profesionist in cazul declansarii unei inspectii fiscale inopinante sau ce trebuie sa stii pentru a nu deveni victima unui abuz de drept sau a unui control fiscal neortodox.
– Cum sa te asociezi cu statul roman in cazul in care doresti sa valorifici un parteneriat public-privat incheiat cu o autoritate publica locala sau nationala.
– Cum sa-ti protejezi afacerea pe timp de criza inregistrandu-ti produsele si serviciile ca marci nationale sau comunitare.
– Cum sa scrii proiecte de succes in vederea accesarii fondurilor europene puse la dispozitai mediului de afaceri.

Toti participantii beneficiaza de urmatoarea oferta speciala – pretul unui bilet pentru o zi de conferinta, la alegere, este de 220 lei cu TVA inclus in loc de 260 lei.

Pentru ambele zile de conferinta pretul special este de 400 lei cu TVA inclus in loc de 480 lei.

Inscrierile se pot face direct pana cel mai tarziu miercuri 24 noiembrie orele 14.00.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti