Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Flux informații

Chiuariu & Asociatii se muta intr-un sediu nou

24 noiembrie 2010 | CHIUARIU & ASSOCIATES

Firma de avocatura Chiuariu & Asociatii şi-a relocat activitatea intr-un nou sediu, situat intr-o cladire de birouri pe bulevardul Aviatorilor in Bucuresti. Relocarea in noul sediu, care ocupa o suprafata de 200 mp, a venit ca o consecinta a cresterii echipei firmei Chiuariu & Asociatii, care a ajuns acum la 10 avocati.

„Planurile noastre de dezvoltare ne-au impus sa alegem un sediu mai mare iar preturile de inchiriere practicate in prezent pe piata imobiliara din Bucuresti ne-au permis sa ne mutam din vila amenajata pentru activitati de birou intr-o cladire de birouri mai aproape de centru. Vrem sa crestem in continuare echipa iar proiectele pe care le avem in derulare ne aduc un volum de activitate mai mare decat anticipam la inceputul anului” a declarat Tudor Chiuariu, Senior Partner al Chiuariu & Asociatii. „In acest moment avem cu aproximativ 20 % mai multe proiecte decat bugetaseram la inceputul anului” a continuat Tudor Chiuariu.

Firma de avocatura si-a lansat recent o divizie pentru proiecte in domeniul proprietatii intelectuale si pregateste lansarea unei divizii pentru proiecte in domeniul litigiilor sportive. Unul dintre cele mai recente proiecte in acest domeniu pentru firma Chiuariu & Asociatii este reprezentarea dlui Juan Ramon Lopez Caro, fostul antrenor al echipei Real Madrid, aflat in conflict cu ultimul club la care a antrenat, FC Vaslui.

****

Despre Chiuariu & Asociatii: Chiuariu & Asociaţii (CAAL) este o firmă de avocatură care oferă o gamă integrată de servicii juridice pentru înfiinţarea, dezvoltarea, protecţia şi securizarea juridică a afacerilor, oferind expertiză în dreptul comunitar, dreptul comercial şi dreptul societăţilor comerciale, dreptul muncii, dreptul proprietăţii intelectuale, dreptul mediului şi dreptul penal.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică