Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Cea de a doua sesiune comuna a Comisiei Permanente a UNBR si a Prezidiului Camerei Avocatilor din Ungaria – Budapesta, 19-20 noiembrie 2010
26.11.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In perioada 19-20 noiembrie 2010, a avut loc la Budapesta, la initiativa Camerei Avocatilor din Ungaria, cea de a doua sesiune comuna a Comisiei Permanente a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si a Prezidiului Camerei Avocatilor din Ungaria, potrivit unui comunicat al UNBR. La lucrarile sesiunii  au participat membrii organelor de conducere executiva a avocatilor din Romania si Ungaria, directorul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor precum si directorul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

Astfel, a a vut loc un schimb util de experienta in domenii precum formarea profesionala initiala si continua, structura institutionala si accesul in profesia de avocat, aspecte ale raspunderii avocatilor pentru malpraxis, pozitia avocatilor in raport cu sistemul judiciar etc.

Potrivit comunicatului, „in cadrul sesiunii a continuat identificarea unor aspecte de interes comun privind Dreptul comunitar si probleme juridice transfrontaliere, reprezentantii profesiei de avocat din ambele tari convenind asupra stabilirii unor proiecte cu privire la cooperarea, atat la nivelul Uniunilor de Barouri din Ungaria si din Romania cat si la nivelul barourilor si al formelor de exercitare a profesiei.

In incheierea sedintei comune, presedintele Prezidiului Camerei Avocatilor din Ungaria, dr. Janos Banti si presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, av. dr. Gheorghe Florea au procedat la semnarea Memorandumului de Intelegere referitor la cooperarea intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania si Camera Avocatilor din Ungaria.

In ziua de 20 noiembrie, delegatia Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, a participat, in calitate de oaspete de onoare la deschiderea festivitatilor prilejuite de sarbatorirea „Zilei Avocaturii Maghiare”.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.