Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Flux informații Insolvență

George Paul Enescu s-a alaturat echipei societatii de insolventa a Tuca Zbarcea & Asociatii

29 noiembrie 2010 | JURIDICE.ro

TZA Insolventa S.P.R.L., societatea specializata in insolventa infiintata de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, a recrutat un cunoscut practician in insolventa de la RVA Insolvency Specialists S.P.R.L.

George Paul Enescu s-a alaturat echipei de practicieni in insolventa ai TZA Insolventa S.P.R.L., dupa 10 ani de activitate in cadrul RVA Insolvency Specialists S.P.R.L.

Cu o experienta semnificativa de peste 13 ani ca economist si 9 ani experienta ca practician in insolventa, George Paul Enescu si-a castigat reputatia de specialist in domeniul procedurilor de insolventa. Membru al U.N.P.I.R. (Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania), filiala Bucuresti, din anul 2001, el a dobandit  o expertiza solida in insolventa, indeplinind atributii specifice calitatii de administrator judiciar/lichidator prin gestionarea proiectelor de reorganizare judiciara, lichidare judiciara (faliment) si lichidare voluntara.

Potrivit reprezentantilor TZA Insolventa S.P.R.L., cooptarea lui George Paul Enescu se inscrie in strategia de extindere si consolidare a practicii in insolventa: „George este un excelent profesionist, cu un parcurs profesional absolut remarcabil care va aduce valoare adaugata proiectelor in care suntem implicati. Dupa doi ani de activitate, TZA Insolventa S.P.R.L. intra intr-o noua etapa, in care mizam pe cresterea numarului de proiecte specifice si continuarea politicii de extindere, prin recrutarea de noi specialisti in domeniu”, ne-a declarat Robert Rosu, practician in insolventa si coordonator al TZA Insolventa S.P.R.L., totodata avocat asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii.

George Paul Enescu are, de asemenea, o experienta bogata in oferirea de asistenta juridica si reprezentare societatilor aflate in insolventa, atat in procedurile comune intalnite in acest domeniu, cat si in diferite proceduri speciale, cum ar fi coordonarea activitatii debitorilor, analiza si recuperarea datoriilor, evaluarea si valorificarea activelor, precum si stabilirea strategiei procedurale necesare in vederea vanzarii acestora.

O alta activitate desfașurata in mod curent de George Paul Enescu consta in acordarea de consultanta pentru afaceri si management, in special in cadrul dezvoltarii strategiilor economice necesare mentinerii si reabilitarii societatilor aflate in administrare judiciara cu planuri de reorganizare a societatilor comerciale aflate in dificultate financiara.

Portofoliul de proiecte gestionate de George Paul Enescu include: lichidarea judiciara a BANKOOP in colaborare cu PricewaterhouseCoopers; administrarea judiciara si lichidarea S.C. Romcereal S.A.; lichidarea judiciara a S.C. Trimond S.A.; lichidarea voluntara a S.C. Republica S.A. in colaborare cu A.V.A.S.; lichidarea judiciara a S.C. Republica S.A., declarata in faliment; lichidarea judiciara a S.C. Extrapan S.A. etc.

Arbitraj comercial

Interviuri JURIDICE.ro

Evenimente juridice

Servicii JURIDICE.ro

Despre TZA Insolventa S.P.R.L.:

TZA Insolventa S.P.R.L. reprezinta forma de organizare specializata a societatii civile si profesionale de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii. TZA Insolventa S.P.R.L. a fost inscrisa in Registrul Societatilor Profesionale de Insolventa in data de 23.01.2009 sub numarul RSP 0364 si este membra a Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania.

TZA Insolventa S.P.R.L. a fost constituita de Tuca Zbarcea & Asociatii pe baza experientei si expertizei acumulate in domenii diverse ale dreptului, ca o extensie naturala a activitatii desfasurate prin departamentul de litigii si asistenta juridica acordata in special clientilor societati bancare in domeniul recuperarii creantelor si restructurarii datoriilor.

TZA Insolventa S.P.R.L. este formata din avocati cu experienta ai Tuca Zbarcea & Asociatii, care au dobandit si calitatea de practicieni in insolventa.

Citeşte mai mult despre ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale