Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. Retinere persoana pentru care s-a emis mandat european de arestare


6 decembrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comunicat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi: „La data de 03 decembrie 2010 , in baza  unei semnalari introduse in Sistemul  Informatic Schengen,  procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi au retinut persoana urmarita international M. I., din Targu Frumos, jud. Iasi,  fata de care autoritatile judiciare belgiene au emis un mandat european de arestare pentru savarsirea mai multor infractiuni de furt calificat in perioada 2009 – 2010.

Persoana retinuta va fi prezentata de indata la Curtea de Apel Iasi, cu propunere de arestare provizorie pentru 5 zile, urmand ca in acest termen sa fie inaintat  mandatul european de arestare, tradus in limba romana, pentru a se discuta arestarea preventiva in vederea predarii persoanei autoritatilor judiciare belgiene.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică