« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

A 26-a Conferinta Nationala ELSA Romania – Baile Felix, 2-5 decembrie 2010. Cum a fost
07.12.2010 | Anemarie LAZARESCU, Anemarie LAZARESCU

JURIDICE - In Law We Trust

In perioada 2 – 5 decembrie 2010, grupul local din Timisoara al ELSA Romania a organizat a XXVI-a Conferinta Nationala, eveniment ce a avut loc la Baile Felix, in judetul Bihor.

La intrunire au participat peste 250 de invitati din toate cele opt grupuri locale (Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara), dar si o reprezentanta a grupului de initiativa de la Bacau.

Pe parcursul celor patru zile s-au desfasurat mai multe ateliere de lucru pentru fiecare departament in parte, dar si patru traininguri, si anume:

  • Personal and ELSA Branding cu Radu Chirila si Calina Mircea (trainer autorizat CNFPA)
  • Delegare si Motivare cu Sorina Mislea
  • Scrierea de proiecte pentru finantarea evenimentelor ELSA cu Didona Tudorachi si Ovidiu Drugan
  • International Focus Programme – Health Law – cu Remus Serban
  • Decision making – cu Szylaghi Andras (trainer ITP) si Maria Cristina Dan (trainer NTP).

Sambata, 4 decembrie 2010, a ajut loc o cafenea juridica la care au participat membrii noi alaturi de seniorii ELSA, care au impartasit din experienta lor acumulata in timpul studentiei dar si dupa aceea.

Desi ceea mai mare parte a timpului a fost ocupat de activitatile academice, la sfarsitul fiecarei zile a fost organizata cate o petrecere tematica (Hawaiian Party, Pijama Party, Balul Juristilor).

Sambata, 4 decembrie 2010, a fost lansata cartea „Contraventiile rutiere” a dl. av. Mircea Ursuta, cadru didactic al Facultatii de Stiinte Juridice a Universitatii din Oradea. La prezentarea lucrarii au mai fost prezenti: Cristi Danilet, membru ales al CSM, Nicolae Carstea, Director general al Editurii Universul Juridic, Conf. univ. dr. Cristian Mihes, prodecanul Facultatii de Stiinte Juridice a Universitatii din Oradea si Comisar Sef Dorin Sava, seful Politiei Rutiere Bihor.

In cadrul plenarei de incheiere, a fost prezentata demisia din functia de Presedinte ELSA Romania a lui Flavian Cristea (pozitie ramasa vacanta), Ancuta Balea a fost numita VP SC ELSA Romania si s-a modificat Regulamentul de Ordine Interioara.

In timpul aceleiasi sedinte plenare de inchidere, s-a stabilit ca in toamna anului viitor, ELSA Bucuresti va organiza cea de-a XXVIII-a Conferinta Nationala.

Pentru Juridice.ro, Anemarie LAZARESCU

 
Secţiuni: UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD