Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Flux informații

Tuca Zbarcea & Asociatii. Sase noi parteneri

8 decembrie 2010 | JURIDICE.ro

Tuca Zbarcea & Asociatii a numit 6 noi avocati in echipa de conducere, ridicand astfel la 21 numarul partenerilor firmei. De asemenea, alti 5 avocati au fost promovati la statut de senior in cadrul firmei de avocatura.

Societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii a efectuat 11 promovari interne pe finalul anului 2010, ca urmare a evaluarilor care au avut loc in luna noiembrie.

Incepand cu 01 ianuarie 2011, echipa de conducere va numara 6 noi parteneri, si anume: Mihai Dudoiu, Ionut Serban, Christina Vladescu, Ioana Gelepu, Silvana Ivan si Irina Moinescu.

„Este un moment foarte important in evolutia firmei iar o asemenea decizie marcheaza nu doar un simplu salt numeric, ci mai ales recunoasterea unor performante excelente ale acestor oameni si a aportului lor formidabil la succesele firmei”, ne-a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Cei 6 noi parteneri sunt specializati in drept financiar-bancar, litigii si arbitraje, piete de capital, drept societar/comercial, fuziuni si achizitii, precum si energie.

Mihai Dudoiu este specializat in drept financiar-bancar, cu o experienta de peste 11 ani, acumulata in cadrul birourilor locale ale unor importante firme de avocatura internationale.

Ionut Serban este specializat in litigii si arbitraje interne, lucrand alaturi de echipa Tuca Zbarcea & Asociatii inca de la infiintarea firmei si avand o experienta de 6 ani ca avocat pledant.

Interviuri JURIDICE.ro

Arbitraj comercial

Servicii JURIDICE.ro

Evenimente juridice

Christina Vladescu, fost magistrat, este specializata in litigii si arbitraje interne, cu o experienta de 6 ani ca judecatoare si 11 ani ca avocat pledant.

Ioana Gelepu este specializata in litigii interne, avand o experienta de 9 ani in calitate de avocat pledant.

Silvana Ivan este specializata in piete de capital, drept societar si comercial, avand totodata o experienta vasta in fuziuni si achizitii, privatizare si post-privatizare. Ea lucreaza in cadrul firmei inca de la infiintarea Tuca Zbarcea & Asociatii, avand 9 ani de experienta juridica.

Irina Moinescu are 9 ani de experienta juridica, fiind specializata in principal in gestionarea problemelor de drept specifice sectorului energetic, indeosebi energie electrica. Ea lucreaza alaturi de echipa Tuca Zbarcea & Asociatii inca de la infiintarea firmei.

Toti cei 6 avocati au gestionat proiecte de anvergura ale firmei, coordonand tranzactii complexe sau reprezentand cu succes clienti de marca in fata instantelor de judecata locale si internationale. De asemenea, anterior promovarii la statutul de partener, ei au facut parte din grupa de elita a firmei (Managing Associates) si, in aceasta calitate, au detinut o serie de responsabilitati administrative si s-au implicat efectiv in luarea anumitor decizii in firma.

„Rezultatul evaluarilor din acest an vine sa confirme inca o data increderea noastra in forta si calitatea echipei. Dupa doi ani de expectativa, in care ne-am luptat cu incertitudinile generate de criza si cu dificultatea de a evalua in mod just perspectivele de business, decizia cooptarii a 6 noi parteneri, alaturi de cea a promovarii a 5 avocati la statut de senior sunt un semn de normalitate si, nu in ultimul rand, reflecta angajamentul asumat de la infiintarea firmei privind accesul real la structura de parteneriat, promovarea celor merituosi in baza unor criterii de evaluare transparente si egale”, a adaugat Gabriel Zbarcea, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Cei 5 avocati promovati la statut de senior sunt Andreea Oprisan, Andreea Lisievici, Dan Cristea, Ciprian Timofte si Gabriela Costescu.

Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat ca, in paralel cu eforturile de consolidare a echipei prin recompensarea avocatilor merituosi, firma va continua sa-si mareasca echipa, urmand sa recruteze minim 10-12 avocati si, in acelasi timp, intentioneaza sa se extinda, prin inchirierea de noi spatii de birouri.

* * *

Despre noii avocati asociati ai Tuca Zbarcea & Asociatii:

Mihai Dudoiu, 34 de ani, a devenit partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, avand rolul de co-coordonator al departamentului de Drept Financiar-Bancar al casei de avocatura. Cu o experienta de practica juridica de peste 11 ani in domeniul finantarilor si dreptului de afaceri, Mihai Dudoiu a lucrat in birourile locale ale unor firme de avocatura internationale, inainte de a se alatura echipei Tuca Zbarcea & Asociatii in anul 2009, ca Managing Associate. El este specializat in gestionarea aspectelor legale privind finantarea de proiecte (project finance), asistand institutiile de credit locale si internationale in tranzactii cu o valoare cumulata de peste 2 miliarde euro. Experienta sa profesionala include finantarea unor proiecte de dezvoltare a unor centre comerciale, spatii de birouri, proiecte rezidentiale si hoteluri, in finantarea de proiecte energetice, in special pentru producerea de energie din surse regenerabile (eoliene, hidro, biomasa, biogaz, cogenerare) dar si finantari de achizitii si investitii in noi capacitati de productie. Printre clientii sai se numara institutii de credit, alte institutii financiare, societati de investitii, fonduri de investitii si institutii financiare nebancare. In ultima perioada, Mihai s-a specializat si in acordarea de asistenta juridica in domeniul restructurarii si insolventei, indeosebi in ceea ce priveste restructurarea portofoliilor de credite neperformante si ale proiectelor avand dificultati financiare. Absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti, Mihai este membru in Baroul Bucuresti din anul 2000. El vorbeste fluent limba engleza.

Ionut Serban, 33 de ani, a devenit partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, avand o experienta de 6 ani in calitate de avocat pledant in fata instantelor judecatoresti de toate gradele, a curtilor de arbitraj intern si a institutiilor arbitrale internationale, in cauze de drept civil, drept comercial si societar, contencios administrativ, litigii de dreptul muncii, litigii fiscale, proceduri complexe de faliment, litigii penale si proceduri arbitrale diverse. Anterior Managing Associate in cadrul departamentului de litigii si arbitraje interne al firmei, el a reprezentat cu succes societati nationale si multinationale, institutii de credit, institutii financiare nebancare, institutii guvernamentale si organe de specialitate ale administratiei publice centrale si locale, precum si personalitati publice. In mod special, Ionut Serban a dobandit o experienta semnificativa in ceea ce priveste solutionarea cauzelor avand ca obiect retrocedarea unor imobile nationalizate, litigii imobiliare, calomnii prin presa, contracte civile si comerciale, dreptul familiei, tranzactii internationale, privatizari, joint ventures etc, raporturi de drept administrativ si fiscal, litigii de drept societar rezultate din relatii comerciale de drept romanesc si international. Experienta sa de instanta include solutionarea de litigii de contencios administrativ si fiscal, dreptul muncii, cauze penale si reprezentarea clientilor firmei in proceduri complexe de executare silita efectuata de autoritatile fiscale in scopul colectarii impozitelor, precum si in cadrul unor proceduri complexe de faliment. Ionut Serban a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, fiind membru al Baroului Bucuresti din anul 2004. El vorbeste fluent limba engleza.

Christina Vladescu, 40 de ani, a devenit partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, dupa ce anterior a ocupat pozitia de Managing Associate in cadrul departamentului de litigii si arbitraje interne al firmei. Avand o experienta profesionala de aproape 6 ani in calitate de judecator, carora li se adauga alti 11 ani ca avocat pledant, ea a imbinat intr-un mod eficient excelenta cunoastere si intelegere a sistemului judiciar din Romania cu activitatea de consultant si avocat pledant. Astfel, Christina Vladescu a reprezentat cu succes clienti de marca ai firmei in litigii la toate nivelurile, inclusiv in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie si Curtii Constitutionale. In mod special, ea a pregatit strategia de aparare si a sustinut numeroase cauze complexe in materia dreptului civil si comercial, indeosebi in dispute privind dreptul de proprietate asupra imobilelor sau alte drepturi reale (actiuni in revendicare in materie de imobile nationalizate, in materie de expropriere, litigii cu privire la vanzari – cumparari de imobile), contracte civile si comerciale, executare silita, diverse cauze derivand din raporturi contractuale si delictuale, litigii de drept societar (dispute intre asociati, retrageri si excluderi din societate, anularea unor decizii ale adunarilor generale ale asociatilor), cauze in materie de concurenta neloiala si in materie de insolventa. De asemenea, experienta sa se extinde si in domeniile dreptului administrativ (litigii fiscale si vamale, litigii vizand contestarea procedurilor de achizitii publice, concesiuni), dreptului familiei si dreptului muncii. Totodata, Christina Vladescu a fost implicata in diverse dosare de arbitraj intern. Ea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1993 si este membra a Baroului Bucuresti din anul 1999. Christina Vladescu vorbeste fluent limba engleza si are bune cunostinte de franceza.

Ioana Gelepu, 33 de ani, a fost numita partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, fiind un avocat pledant cu experienta de 9 ani. Anterior Managing Associate in cadrul firmei, ea detine o experienta vasta in litigii civile, comerciale, administrative si de dreptul muncii. Activitatea sa include reprezentarea cu succes a unui portofoliu important de clienti ai firmei in cauze complexe, multe din acestea cu o miza de zeci si sute de milioane de euro, derivand din raporturi contractuale, delictuale, specifice dreptului societar, privind acte emise in procedura privatizarii sau avand ca obiect anularea unor acte emise de autoritati administrative (inclusiv a celor emise in cadrul procedurilor de achizitie publica), administrativ fiscale sau vamale, precum si in dosare complexe de dreptul muncii avand ca obiect anularea unor decizii de sanctionare disciplinara, plata drepturilor salariale si anularea contractelor colective incheiate la nivelul unitatii. Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, Ioana Gelepu este membra a Baroului Bucuresti din 2002. Ea vorbeste fluent limba engleza.

Silvana Ivan, 32 de ani, a devenit partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, fiind specializata in piete de capital, drept societar si comercial, avand totodata o experienta vasta in fuziuni si achizitii, privatizare/post-privatizare. Cu o experienta practica de peste 9 ani, ea a asistat clienti importanti ai firmei in ceea ce priveste o paleta larga de operatiuni de pe pietele de capital/cu instrumente financiare precum si cu privire la cerintele de autorizare si reglementare aplicabile diverselor entitati reglementate din domeniu. Silvana Ivan a aprofundat cunostintele din domeniul pietelor de capital participand la workshop-uri aplicate organizate de Bursele de Valori din Viena si Praga, precum si de depozitarii/operatorii sistemelor de compensare-decontare ce deservesc aceste burse, dobandind in acelasi timp o experienta semnificativa in elaborarea si implementarea reglementarilor si procedurilor existente in vederea optimizarii cadrului juridic actual in domeniul pietelor de capital, alinierii acestuia standardelor si practicilor internationale. Silvana Ivan a fost implicata in proiecte investitionale de anvergura si a asistat unele dintre cele mai importante societati comerciale cu capital privat active in varii domenii industriale (ex: industria siderurgica, bancara, farmaceutica, a bunurilor de larg consum) in legatura cu operatiunile si planurile investitionale din Romania, inclusiv fuziuni, achizitii/privatizare, aspecte post-privatizare, restructurari de activitate sau de model de afacere, de drept comercial si corporativ. Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, Silvana Ivan este membra a Baroului Bucuresti din anul 2001 si detine o diploma de Master (L.L.M.) in Dreptul Afacerilor Internationale urmare a cursurilor absolvite in cadrul Central European University. Vorbeste fluent limba engleza.

Irina Moinescu, 32 de ani, a devenit partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, fiind specializata in principal in gestionarea problemelor de drept specifice sectorului energetic, indeosebi energie electrica. In cei 9 ani de activitate juridica, ea a dobandit o experienta semnificativa in cadrul unor proiecte complexe in domeniu, precum primele procese de privatizare a societatilor de distributie de electricitate si gaze naturale sau dezvoltarea unor proiecte investitionale de anvergura in sectorul energetic, cu precadere in domeniul energiei regenerabile. Paleta sa de activitati a inclus si gestionarea de aspecte complexe de reglementare, precum amendarea cadrului legislativ in domeniul energiei regenerabile, fiind direct implicata in redactarea propunerilor de modificare a legii pentru stabilirea sistemului de promovare a producerii energiei din surse regenerabile, dar si a problemelor de drept societar si comercial, fuziuni si achizitii aferente implementarii proiectelor firmei in domeniul energetic. De asemenea, Irina Moinescu are o experienta vasta in operatiuni specifice societatilor comerciale (cesiune de actiuni/parti sociale, proceduri de management, acorduri intre actionari/asociati, majorari de capital) si in redactarea, negocierea si incheierea contractelor comerciale. Alte domenii de activitate sunt comunicatiile electronice, media si publicitate. Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, Irina Moinescu a devenit membru al Baroului Bucuresti in anul 2001 si vorbeste fluent limba engleza.

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:

Cu o echipa formata din 88 de avocati in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii este singura firma de avocatura independenta din Romania cu prezenta in Spania.

De asemenea, societatea detine un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, precum si o retea de parteneriate in principalele orase ale Romaniei.

In luna septembrie 2010, Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat formalizarea unei relatii de cooperare strategica cu firma de avocatura Turcan & Turcan, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, litigii si arbitraje internationale, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar etc.

Cu venituri de 22,7 milioane de Euro in 2009, in crestere de la 18,6 milioane de Euro in 2008, Tuca Zbarcea & Asociatii a inregistrat cele mai bune performante financiare din Romania, potrivit unor clasamente realizate de diverse publicatii locale si internationale.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase recunoasteri si distinctii pe plan local si international, fiind castigatoarea premiului „Firma de Avocatura a Anului” in ultimii patru ani si desemnata „Cea mai inovatoare casa de avocatura din Europa Continentala” in 2009 de catre Financial Times. De asemenea, firmei i-a fost acordata cea mai importanta distinctie a directorului international de specialitate Chambers Europe – premiul „Firma de Avocatura a Anului” (Chambers Europe Awards for Excellence 2010), pentru performantele inregistrate in anul 2009, proiectele semnificative gestionate, evolutia strategica impresionanta si excelenta in relatia cu clientii. Recent, Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat premiul „Firma de Avocatura a Anului pentru Europa de Est si Balcani” in cadrul ceremoniei anuale The Lawyer European Awards 2010.

De asemenea. Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata „Cel mai bun angajator” in categoria IMM, in cadrul studiului „Best Employers 2009/10” realizat anual de Aon Hewitt.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc.

Citeşte mai mult despre , , , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale