Secţiuni » Arii de practică » Business » Telecom
Telecom
Profesionişti
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Flux informații, Telecom, Transporturi

Tuca Zbarcea & Asociatii coopteaza trei avocati cu experienta de la Vilau & Mitel

13 decembrie 2010 | JURIDICE.ro

Gabriela Anton va fi Managing Associate in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii, dupa o perioada de 5 ani ca partener in cadrul Vilau & Mitel. Acesteia i se vor alatura un avocat senior si un avocat junior din fosta echipa de la Vilau & Mitel.

Societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat cooptarea Gabrielei Anton in calitate de Managing Associate si a altor doi avocati de la Vilau & Mitel, intarind astfel echipele de drept financiar-bancar si fuziuni si achizitii ale firmei.

Gabriela Anton are o experienta practica de peste 9 ani, fiind specializata indeosebi in drept financiar-bancar (inclusiv finantare imobiliara), fuziuni si achizitii. Ea a fost implicata in proiecte de anvergura, precum achizitia HVB-Banca pentru Locuinte si in procesul ulterior de fuziune cu Raiffeisen Banca pentru Locuinte, asistarea Raiffeisen Bank cu privire la mai multe proiecte importante de finantare si de investitii, procesul de fuziune UniCredit Romania cu HVB Tiriac, preluarea sucursalei Bucuresti a grupului italian Banca di Roma, achizitia activelor Tractorul UTB Brasov, transferul unui portofoliu de finantari de catre MKB Romexterra Bank etc. De asemenea, Gabriela a consiliat institutii de credit, fonduri de investitii, alte institutii financiare, precum si societati comerciale in legatura cu diverse finantari si proiecte de investitii.

In plus, experienta profesionala a Gabrielei Anton acopera si alte domenii ale dreptului, precum dreptul concurentei, drept societar si comercial, drept imobiliar si drept fiscal. Printre clientii pe care i-a consiliat de-a lungul timpului se numara societati active in industria farmaceutica, sectorul imobiliar, telecomunicatii,  industria petrochimica, industria transporturilor.

„Gabriela este nu doar un foarte bun avocat, dar si o colega veche, de care ne leaga multe amintiri frumoase si proiecte profesionale din perioada anterioara constituirii Tuca Zbarcea & Asociatii. Suntem bucurosi ca ne este alaturi si suntem convinsi ca ea va avea un aport semnificativ in largirea portofoliului de clienti si dezvoltarea experientei profesionale a membrilor echipei noastre”, ne-a declarat Stefan Damian, Deputy Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

„Am optat pentru o noua provocare in cariera si am convingerea ca acest pas reprezinta o oportunitate excelenta de a acumula noi experiente si a evolua profesional intr-un mediu de lucru competitiv si stimulant, totodata prietenos si familiar”, a adaugat Gabriela Anton, Managing Associate al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Gabriela Anton a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in anul 2000 si a urmat cursurile Colegiului Juridic de Studii Europene din cadrul Universitatii Paris I Pantheon Sorbonne. In perioada 2000-2003, ea a lucrat in cadrul Musat & Asociatii, alaturandu-se ulterior echipei de avocati care a fondat Vilau & Mitel, in anul 2003. Gabriela Anton a fost numita partener in cadrul Vilau & Mitel la inceputul anului 2006, gestionand proiecte complexe ale firmei in special in domeniul financiar-bancar, fuziuni si achizitii, concurenta dar si drept societar si comercial. Gabriela Anton a primit numeroase recomandari internationale pentru activitatea in domeniul juridic, expertiza in drept financiar-bancar si drept societar/comercial fiind recunoscuta in ultimii ani de diverse directoare internationale de specialitate, printre care se numara si prestigioasa publicatie „European Legal Experts”.

***

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:

Cu o echipa formata din 88 de avocati in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii este singura firma de avocatura independenta din Romania cu prezenta in Spania. De asemenea, societatea detine un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, precum si o retea de parteneriate in principalele orase ale Romaniei. In luna septembrie 2010, Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat formalizarea unei relatii de cooperare strategica cu firma de avocatura Turcan & Turcan, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Recent, firma a anuntat extinderea echipei de conducere prin cooptarea a sase noi avocati asociati, ridicand astfel la 21 numarul partenerilor Tuca Zbarcea & Asociatii.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, litigii si arbitraje internationale, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar etc.

Cu venituri de 22,7 milioane de Euro in 2009, in crestere de la 18,6 milioane de Euro in 2008, Tuca Zbarcea & Asociatii a inregistrat cele mai bune performante financiare din Romania, potrivit unor clasamente realizate de diverse publicatii locale si internationale.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase recunoasteri si distinctii pe plan local si international, fiind castigatoarea premiului „Firma de Avocatura a Anului” in ultimii patru ani si desemnata „Cea mai inovatoare casa de avocatura din Europa Continentala” in 2009 de catre Financial Times. De asemenea, firmei i-a fost acordata cea mai importanta distinctie a directorului international de specialitate Chambers Europe – premiul „Firma de Avocatura a Anului” (Chambers Europe Awards for Excellence 2010), pentru performantele inregistrate in anul 2009, proiectele semnificative gestionate, evolutia strategica impresionanta si excelenta in relatia cu clientii. Recent, Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat premiul „Firma de Avocatura a Anului pentru Europa de Est si Balcani” in cadrul ceremoniei anuale The Lawyer European Awards 2010.

De asemenea. Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata „Cel mai bun angajator” in categoria IMM, in cadrul studiului „Best Employers 2009/10” realizat anual de Aon Hewitt.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică