Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. Propunere de arestare preventiva pentru punere in executare mandat european de arestare


21 decembrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comunicat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi: „La data de 20 decembrie 2010, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi au retinut persoana urmarita international Iacobuta Valentin  in varsta de 46 ani, din municipiul Iasi,  fata de care Parchetul Public LANDSHUT din Germania a emis un mandat european de arestare pentru savarsirea in luna martie 2010 a infractiunilor  de „furt” si „frauda”, constand in sustragerea a trei autoturisme si a unui laptop, care au fost apoi la scurt timp valorificate.

Valoarea totala a bunurilor sustrase este de 10.980 euro.

Persoana retinuta va fi prezentata de indata la Curtea de Apel Iasi, cu propunere de arestare provizorie pentru 29 de zile, in vederea punerii in executare a mandatului  european de arestare.

PROCUROR GENERAL
IULIAN ISPIR”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică