Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
4 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Modificarea Legii avocaturii a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei

29.12.2010 | JURIDICE.ro

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a postat marti, 28 decembrie 2010, pe site Legea nr. 270 din 22 decembrie 2010 privind modificarea si completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 872 din 28 decembrie 2010.


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Au fost scrise până acum 4 de comentarii cu privire la articolul “Modificarea Legii avocaturii a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei”

 1. S-a negociat dur! a se vedea modificarile aduse art. 19, alin 56 si mai ales 7.

  Prin urmare, dnii parlamentari au castigat si de aceasta data: esti ales de cetatean, dormi in Parlamentul Romaniei 4 ani, ai dreptul sa ceri sa fii recunoscut definitiv in Barou! Frumos cadou de sarbatori.

  Si, o alta frumusete: Obligativitatea urmarii cursurilor INPPA de catre avocatul stagiar. O fi bine, o fi rau … mai vedem.

 2. radu_catalin spune:

  As spune ca imi vine sa rad, daca nu as simti un sentiment de jena, de greata… Uff, doamne, in ce tara traim ? De ce ne tot miram ca ni se intampla toate relele din lume ? Infiorator !!!

  „(7) Avocatul stagiar care a exercitat cel putin un mandat de parlamentar, primar, viceprimar, presedinte de consiliu judetean sau vicepresedinte de consiliu judetean dobândeste la cerere calitatea de avocat definitiv.”

  Intr-un comentariu mai vechi imi exprimam increderea ca o astfel de aberatie nu poate trece de comisii. O tempora, o mores !

 3. Sireteanu spune:

  Lege pentru o casta. Cind in aceasta tara se va termina si cu mafia avocaturii. In fond e profesie liberala si atunci de ce se fac ingradiri.?

 4. pompiliu bota spune:

  Ciorba reîncălzită. Legea 3/1948 e în vigoare, art. 1: ,,Barourile şi UNBR se desfiinţează.” D-le Săvescu, arată-ne şi nouă statutul baroului tău!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.