Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

Dezbatere publica: modificare HG privind conditiile de acordare, in mod gratuit, a asistentei medicale, medicamentelor si protezelor pentru magistrati
05.01.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Health & Pharma (Dreptul sănătății)
JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justitiei a lansat in dezbatere publica proiectul de Hotarare a Guvernului privind modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 762/2010 privind conditiile de acordare, in mod gratuit, a asistentei medicale, medicamentelor si protezelor pentru procurori, judecatori, magistrati-asistenti, personalul de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor, precum si pentru personalul auxiliar de specialitate din cadrul instantelor si al parchetelor.

Potrivit proiectului cererile de decontare a asistentei medicale pentru judecatori, personalul auxiliar, personalul din aparatul propriu al Ministerului Justitiei urmeaza sa fie avizate medical de Administratia Nationala a Penitenciarelor in structura careia a fost preluat Serviciul asistenta medicala, in acest sens fiind necesara modificarea in mod corespunzator a art. 8 alin. (2) din Hotararea Guvernului nr. 762/2010 care facea referite doar la compartimentele de asistenta medicala ale ordonatorilor principali de credite. Astfel, textul propus trebuie sa cuprinda si compartimentele de asistenta medicala ale ordonatorilor secundari de credite si va avea urmatoarea formulare: „cererile de decontare insotite de documentele justificative transmise de ordonatorii de credite din sistemul justitiei vor fi avizate tehnic de catre compartimentul de asistenta medicala al ordonatorilor principali sau secundari de credite.”

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti