Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. Retinere urmarit international


5 ianuarie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comunicat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi: „La data de 03 ianuarie 2011  procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi au retinut persoana urmarita international Bozu Ivan, avand cetatenie romana si moldoveneasca,  fata de care autoritatile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare pentru savarsirea infractiunii de „frauda”, constand in inducerea in eroare si prejudicierea cu suma de 7 mii de euro a unei societati comerciale cu ocazia achizitionarii unui autoturism, infractiune  pentru care legea penala ungara prevede pedeapsa cu inchisoarea pana la 3 ani.

Persoana urmarita international Bozu Ivan, a fost depistata la Punctul de trecere a frontierei Albita cand intentiona sa intre in Romania dinspre Republica Moldova.

Persoana retinuta va fi prezentata la Curtea de Apel Iasi, cu propunere de arestare in vederea asigurararii predarii catre autoritatilor judiciare solicitante.

Informatii noi: instanta a admis propunerea procurorilor si a dispus arestarea preventiva a inculpatului Bozu Ivan pentru o perioada de 15 de zile incepand cu data de 04.01.2011.

PROCUROR GENERAL,
IULIAN ISPIR”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică