Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Activitatea de relatii internationale in anul 2010
07.01.2011 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii joi, 6 ianuarie 2011, activitatea de relatii internationale desfasurata in anul 2010.


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “CSM. Activitatea de relatii internationale in anul 2010”

  1. Mardan spune:

    Pentru o corecta informare a opiniei publice trebuie precizat faptul ca „Activitatea de relatii internationale a CSM” este publicata pe site-ul CSM – http://www.csm1909.ro din 2005 pana in prezent, pentru fiecare an fiind actualizata in mod regulat. Activitatea de relatii internationale a CSM poate fi consultat la sectiunea „Integrare europeana, Relatii Internationale/ Relatii internationale/ Vizite, intalniri, conferinte, simpozioane” aflata in meniul din partea stanga a website-ului.

    Activitatea de relatii internationale a fost prezentata publicului din 2005 pana in 2010, fiind actualizata in mod permanent, iar ceea ce a fost publicat in data de 6 ianuarie 2011, reprezinta o actualizare a informatiilor aflate pe site pentru anul 2010.

    De asemenea, trebuie mentionat faptul ca, la nivelul CSM, s-a raspuns in termenul legal oricarei solicitari venita din partea presei privind informatiile referitoare la activitatea de relatii intrnationale a membrilor sau angajatilor CSM.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.