Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Procedura de acreditare a societatilor de audit care organizeaza cursuri de pregatire profesionala

10.01.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 8 din data de 5 ianuarie 2011 a fost publicata Hotararea Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din Romania nr. 176/2010 privind aprobarea Procedurilor pentru acreditarea societatilor de audit organizatoare de cursuri de pregatire profesionala.

Actul normativ instituie o noua procedura de acreditare a societatilor care organizeaza cursuri de pregatire profesionala in colaborare cu Camera Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).

Astfel, se stabilesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca societatile care doresc acreditarea si documentele pe care trebuie le cuprinda dosarul depus la Departamentul de admitere, pregatire continua si stagiari din cadrul Camerei, in vederea acreditarii.

Acreditarea se va face prin hotararea Consiliul Camerei.

Societatile acreditate isi vor putea realiza propriul program de organizare a cursurilor, pe tot parcursul anului, in concordanta cu Programul de pregatire profesionala continua aprobat de Consiliul CAFR pentru anul respectiv. Programul va fi transmis Camerei si publicat pe site.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week