Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Inalta Curte de Casatie si Justitie. Despre stabilirea sedintei de constituire a CSM
12.01.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat Inalta Curte de Casatie si Justitie: „Conformandu-se obligatiilor stabilite prin dispozitiile art. 22 alin. (1) si (2) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si cele ale art. 9 alin. (1) si (2) din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Superior al Magistraturii, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 326/2005, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie a procedat la stabilirea datei sedintei de constituire a Consiliului Superior al Magistraturii, intr-un termen de maximum 15 zile de la publicarea ultimei hotarari a Senatului Romaniei privind validarea si alegerea membrilor Consiliului Superior al Magistraturii ( nr. 43 din 22 decembrie 2010), respectiv la 7 ianuarie 2011, data la care a convocat membrii Consiliului Superior al Magistraturii si a prezidat sedinta in care au fost alesi presedintele si vicepresedintele Consiliului.

Sedinta s-a desfasurat si in prezenta ministrului justitiei, membru de drept al Consiliului Superior al Magistraturii, care a renuntat expres la solicitarea nr. 1610/06 ianuarie 2011, de amanare a sedintei de constituire a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 7 ianuarie 2011, la o data ulterioara celei de 20 ianuarie 2011, solicitare inregistrata la Inalta Curte de Casatie si Justitie sub nr. 06/06 ianuarie 2011 si la Consiliul Superior al Magistraturii sub nr. 1/393/1154/07.01.2011.”

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.