Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Inalta Curte de Casatie si Justitie. Despre stabilirea sedintei de constituire a CSM
12.01.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Comunicat Inalta Curte de Casatie si Justitie: „Conformandu-se obligatiilor stabilite prin dispozitiile art. 22 alin. (1) si (2) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si cele ale art. 9 alin. (1) si (2) din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Superior al Magistraturii, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 326/2005, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie a procedat la stabilirea datei sedintei de constituire a Consiliului Superior al Magistraturii, intr-un termen de maximum 15 zile de la publicarea ultimei hotarari a Senatului Romaniei privind validarea si alegerea membrilor Consiliului Superior al Magistraturii ( nr. 43 din 22 decembrie 2010), respectiv la 7 ianuarie 2011, data la care a convocat membrii Consiliului Superior al Magistraturii si a prezidat sedinta in care au fost alesi presedintele si vicepresedintele Consiliului.

Sedinta s-a desfasurat si in prezenta ministrului justitiei, membru de drept al Consiliului Superior al Magistraturii, care a renuntat expres la solicitarea nr. 1610/06 ianuarie 2011, de amanare a sedintei de constituire a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 7 ianuarie 2011, la o data ulterioara celei de 20 ianuarie 2011, solicitare inregistrata la Inalta Curte de Casatie si Justitie sub nr. 06/06 ianuarie 2011 si la Consiliul Superior al Magistraturii sub nr. 1/393/1154/07.01.2011.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate