Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Raportul CSDE pe anul 2010
13.01.2011 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice “Acad. Andrei Radulescu” din cadrul Academiei Romane a dat publicitatii miercuri, 12 ianuarie 2011, Raport CSDE 2010.

Conf. univ. dr. Mihai Sandru, directorul CSDE: „Anul pe care l-am incheiat a marcat pe de o parte, organizarea unor dezbateri in care au fost implicati mai multi practicieni (judecatori, procurori, avocati, notari etc.), conferinte la care au participat personalitati din afara tarii; in seria acestor dezbateri am deschis o noua modalitate de a fi mai aproape de actualitatea publicistica nationala si europeana – prin prezentarea unor carti nou aparute. Si, nu in ultimul rand, la propunerea noastra, dl. Mihai Banu a tradus o lucrare de actualitate, referitoare la trimiterile preliminare, care a aparut in Romania (la Wolters Kluwer) la numai cateva luni dupa aparitia la Oxford University Press. Tot in 2010, pentru prima data, intr-o conferinta, la care am fost onorati de participarea Presedintelui Academiei Romane – dl. Ionel Haiduc, precum si principalii factori din domeniu (dl. Horatiu Radu – Agent Guvernamental al României pentru CEDO, Dna Gabriela Dragan – IER, dna Mariana Nitelea – Consiliul Europei) CSDE a deschis drumurile unor cercetari in domeniul drepturilor omului, reglementate de Conventia Europeana a Drepturilor Omului.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate