« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

VASS Lawyers lanseaza VASS Advisers
13.01.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

VASS Lawyers, firma de avocatura specializata in achiziții publice, anunța lansarea firmei de consultanța VASS Advisers, furnizor de servicii complete in acest domeniu. Lansarea firmei de consultanța vine pe fundalul unei creșteri susținute a casei de avocatura VASS Lawyers, precum și al cererii pentru intreaga gama de servicii juridice, tehnice și economice, necesare realizarii cu succes a achizițiilor – de la opinii punctuale cu privire la aplicarea legislației in domeniu și pana la elaborarea ofertelor sau organizarea in intregime a procedurilor.

VASS Advisers va fi un partener de incredere pentru companiile care deruleaza proceduri de achiziții publice, indiferent de tipul procedurii sau de sectorul de activitate. Pentru clienții sai, principalele beneficii ale lansarii VASS Advisers sunt consolidarea paletei largi de servicii aferente achizițiilor publice sub o singura umbrela, eliminand astfel inconsistențele care pot aparea intre serviciile prestate de furnizori diferiți, dar și reducerea timpului, efortului și costului total, prin gestionarea relației cu un singur furnizor.

Astfel, beneficiarii proiectelor finanțate din fonduri europene și / sau naționale au acces la asistența de specialitate in ceea ce privește managementul necesitaților și al procedurilor de atribuire, elaborarea documentațiilor de atribuire și a caietelor de sarcini, publicitatea procedurilor și a atribuirii contractelor, realizarea evaluarilor și/sau oferirea de expertiza tehnica, juridica și financiara, elaborarea punctelor de vedere cu privire la contestațiile primite, dar și pregatirea dosarelor in vederea rambursarii fondurilor.

Totodata, operatorii economici care participa la proceduri de achiziții publice pot beneficia de servicii precum: elaborarea propunerii  tehnice și financiare, managementul documentelor necesare indeplinirii criteriilor de calificare, negocierea clauzelor contractuale sau elaborarea contestațiilor.

„Decizia de a lansa firma de consultanța a venit ca urmare a dezvoltarii portofoliului de clienți și servicii in domeniul achizițiilor publice, dar și in urma semnalelor pieței care indica o cerere in creștere pe acest segment. Conștienți de importanța factorului uman in prestarea acestor servicii, vom pune accentul pe competența, calitatea și pregatirea consultanților noștri”, Iulia Vass,  Managing Partner VASS Lawyers.

Echipa VASS Advisers va fi coordonata de Miruna Bohalțea, expert in achiziții publice și formator in domeniu, cu o experiența de peste 7 ani in reglementarea și interpretarea legislației aplicabile. In ultimii cinci ani, Miruna a lucrat ca expert principal in cadrul Autoritații Naționale pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP), fiind implicata activ in elaborarea, implementarea și acordarea de asistența tehnica pentru implementarea legislației privind achizițiile publice și concesiunile. De asemenea, Miruna a acordat consultanța privind realizarea achizițiilor in cadrul mai multor proiecte finanțate din fonduri comunitare, fiind expert cooptat atat pentru instituții publice, cat și pentru ONG-uri.

VASS Advisers preconizeaza o cifra de afaceri de 50.000 de euro pentru anul 2011, pe termen mediu firma vizand extinderea portofoliului de clienți și lansarea de parteneriate in domeniul achizițiilor publice.

Despre VASS Lawyers: VASS Lawyers este una dintre cele mai dinamice firme de pe piața avocaturii din Romania, oferind clienților sai servicii profesioniste și competitive in domeniile achiziții publice, parteneriate public-private, societați comerciale, relații de munca, concurența, tranzacții imobiliare, contracte comerciale, imigrare sau litigii & arbitraj. Echipa VASS Lawyers iși informeaza permanent clienții despre noutați legislative din domeniile menționate și ii asista prin consultanța de specialitate, la nivel național, dar și european, prin parteneriate cu firme straine din domeniu. In 2010, VASS Lawyers a caștigat premiul Firma de Avocatura a Anului in Achiziții Publice acordat de Corporate Intl Magazine Global Award 2010, precum și de ACQ Country Awards 2010. De asemenea, casa de avocatura este recomandata de ghidul celor mai buni avocați din lume – Global Law Experts – pentru domeniul Achiziții Publice in Romania.

 
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD