Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Optiunile de politica in perspectiva unui drept european al contractelor – Bucuresti, 26 ianuarie 2011


13 ianuarie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” al Academiei Romane organizeaza in data de 26 ianuarie 2011, ora 13.30, la sediul Academiei Romane, Calea Victoriei, nr. 125, Sala de Consiliu,

Conferinta de prezentare a Proiectului CSDE din Seria Consultari Europene: “Cartea verde a Comisiei privind optiunile de politica in perspectiva unui drept european al contractelor pentru consumatori si intreprinderi” (CSDE-SCE-11)

Echipa proiectului este formata din lector dr. Gina Orga-Dumitru, lector dr. Luminita Tuleasca, Ramona Maritiu si Laurentiu Sorescu.

Cu aceeasi ocazie vor fi dezbatute tezele volumului Elsa Bernard, La spécificité du standard juridique en droit communautaire, Bruylant, 2010.

Confirmarea participarii se face prin e-mail (mihai.sandru@csde.ro) pana la data de 25 ianuarie 2011.

Documente referitoare la aceasta conferinta vor fi disponibile la adresa web www.csde.ro Participantii vor primi prin e-mail textul proiectului CSDE de raspuns la Cartea verde.

Partener: Societatea de Stiinte Juridice

Partener media: Juridice.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii