Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Optiunile de politica in perspectiva unui drept european al contractelor – Bucuresti, 26 ianuarie 2011
13.01.2011 | JURIDICE.ro

Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” al Academiei Romane organizeaza in data de 26 ianuarie 2011, ora 13.30, la sediul Academiei Romane, Calea Victoriei, nr. 125, Sala de Consiliu,

Conferinta de prezentare a Proiectului CSDE din Seria Consultari Europene: “Cartea verde a Comisiei privind optiunile de politica in perspectiva unui drept european al contractelor pentru consumatori si intreprinderi” (CSDE-SCE-11)

Echipa proiectului este formata din lector dr. Gina Orga-Dumitru, lector dr. Luminita Tuleasca, Ramona Maritiu si Laurentiu Sorescu.

Cu aceeasi ocazie vor fi dezbatute tezele volumului Elsa Bernard, La spécificité du standard juridique en droit communautaire, Bruylant, 2010.

Confirmarea participarii se face prin e-mail (mihai.sandru@csde.ro) pana la data de 25 ianuarie 2011.

Documente referitoare la aceasta conferinta vor fi disponibile la adresa web www.csde.ro Participantii vor primi prin e-mail textul proiectului CSDE de raspuns la Cartea verde.

Partener: Societatea de Stiinte Juridice

Partener media: Juridice.ro


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.