Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Editura C.H. Beck: Drept penal. Partea speciala. Infractiuni contra patrimoniului – Valerian Cioclei
17.01.2011 | Loredana PELMUSI, Loredana Pelmusi, Editura C.H. BECK

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Dragi cititori ai Juridice.ro,

Editura C.H. Beck anunţă publicarea lucrării Drept penal. Partea specială. Infracţiuni contra patrimoniului a domnului prof. univ. dr. Valerian Cioclei.

nullManualul conţine referiri la Noul Cod penal, Legea nr. 286 din 2009.

Ca şi în lucrarea precedentă (Infracţiuni contra persoanei), aceste referiri sunt inserate la finalul analizei fiecărei infracţiuni şi se limitează la acele explicaţii strict necesare, legate în primul rând de caracterul inevitabil al modificării unora dintre dispoziţiile Codului penal actual. Au fost incluse în lucrare şi referiri la dispoziţiile nou-introduse prin Legea nr. 202/2010, privind unele măsuri pentru accelerarea soluţionării proceselor. Practic, au fost avute în vedere dispoziţiile legislative şi soluţiile jurisprudenţiale existente până în luna decembrie 2010.Lucrarea se adresează studenţilor facultăţilor de drept, pentru pregătirea examenelor din cursul anului universitar, absolvenţilor de drept, pentru pregătirea examenului de licenţă, dar şi candidaţilor ce se prezintă la concursurile pentru admiterea în profesie (avocatură şi magistratură, în special). Practicienii dreptului penal pot găsi în lucrare unele soluţii la probleme practice controversate, unele „opinii separate”, precum şi unele explicaţii  privind infracţiunile patrimoniale din Noul Cod Penal, pe care sper să le considere utile.

Carte bună!

Loredana Pelmuşi, Editura C.H. Beck

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti