BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul munciiCyberlaw
 
Gambling
Secţiune dezvoltată cu sprijinul MAX BET SRL
 
Print Friendly, PDF & Email

Conditiile de emitere a biletelor de intrare la jocurile de noroc
18.01.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 37 din data de 14 ianuarie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului finantelor publice nr. 52/2011 pentru aprobarea conditiilor de emitere a biletelor de intrare la jocurile de noroc caracteristice activitatii cazinourilor si la jocurile de noroc tip slot-machine.

Potrivit prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvermului nr. 77/2009, cu modificarile si completarile ulterioare, organizatorii de jocuri de noroc caracteristice activitatii cazinourilor permit accesul in locatiile autorizate numai pe baza unui bilet de intrare, valabil pentru 24 de ore in intervalul 8,00-8,00, pentru fiecare persoana, iar organizatorii de jocuri de noroc tip slot-machine incaseaza biletul de intrare numai de la jucatori.

Biletele de intrare necesare pentru incasarea taxei de acces sunt formulare cu regim special de tiparire, inseriere si numerotare, fiind produse cu elemente de securizare impotriva falsificarii si contrafacerii.

Producerea biletelor de intrare se realizeaza de catre Compania Nationala „Imprimeria Nationala” – S.A., tiparirea biletelor realizandu-se in urma unei comenzi scrise a organizatorului de jocuri de noroc.

Odata cu solicitarea privind tiparirea biletelor de intrare, organizatorii de jocuri de noroc sunt obligati sa faca dovada ca detin licenta de organizare a jocurilor de noroc si autorizatie de exploatare pentru jocuri de noroc caracteristice activitatii cazinourilor sau pentru jocuri de noroc tip slot-machine.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate