« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Metodologii nationale pentru interventia in cazul violentei si abuzurilor asupra copilului
20.01.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, 19 ianuarie 2011, metodologia privind prevenirea si interventia in situatiile de violenta asupra copilului, violenta in familie si interventie in situatia copiilor exploatati, copii victime ale traficului de persoane, precum si copii romani migranti, victime ale altor forme de violenta pe teritoriul altor state, a anuntat ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ioan Botis, potrivit unui comunicat al Guvenrului.

Sunt prevazute reglementari referitoare la metodologia cadru privind prevenirea si interventia in echipa multidisciplinara si in retea in situatiile de violenta asupra copilului si violenta in familie si la metodologia de interventie multidisciplinara si interinstitutionala privind copiii exploatati si aflati in situatii de risc de exploatare prin munca, copii victime ale traficului de persoane, precum si copii romani migranti, victime ale altor forme de violenta pe teritoriul altor state.

Ioan Botis: „Am creat cadrul unitar de abordare a problemelor familie, in special a violentei in familie si abordarii cazuisticii copilului intr-o familie. Cel mai important lucru este ca la nivel national se va actiona dupa aceleasi proceduri de lucru.”

 
Secţiuni: Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD