Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
2 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Asociatia Magistratilor din Romania – Filiala Valcea saluta decizia CSM de modificare a procedurii de promovare la ICCJ
20.01.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Asociatia Magistratilor din Romania – Filiala Valcea a dat publicitatii un comunicat joi, 20 ianuarie 2011, prin care saluta demersul jud. Horatius Dumbrava, presedintele CSM, privind demararea procedurii de consultare publica a magistratilor si societatii civile pentru modificarea procedurii de accedere la Inalta Curte de Casatie si Justitie, prin stabilirea unor criterii obiective de performante si integritate profesionala.

Potrivit comunicatului, semnat de judecator Mariana Varga, vicepresedinte AMR – Filiala Valcea, „Asociatia Magistratilor din Romania – Filiala Valcea apreciaza masura prudenta adoptata de Consiliul Superior al Magistraturii in Sedinta Plenului din 18 ianuarie 2011, pentru prestigiul si prestanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, prin blocarea promovarilor  la aceasta instanta, pe criteriile subiective stabilite de vechiul Consiliul Superior al Magistraturii, printr-un Regulament lacunar.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “Asociatia Magistratilor din Romania – Filiala Valcea saluta decizia CSM de modificare a procedurii de promovare la ICCJ”

 1. jean pierre papin spune:

  HA, HA, HA, SE BUCURA TOCMAI AIA CARE AU GRAD DE TRIBUNAL SI NU POT ACCEDE LA INALTA (cum zic ei) ! SA MOARA SI CAPRA VECINULUI, ASTA NE CARACTERIZEAZA!!!

  • Valentin Buliga spune:

   Sunteti intr-o eroare scuzabila stimabile fotbalist. La Inalta Curte de Casatie si Justitie pot accede si judecatori cu grad de tribunal daca intrunesc conditia vechimii in magistratura de minim 12 ani, precum si celelalte conditii impuse de legiuitor. Si tata m-o vrut fotbalist, dar se pare ca eram prea destept si fara prea multa modestie. Asa ca…am ajuns ce-am ajuns…

   Valentin Buliga – fotbalist pe Fifa 2010

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate